Νέο δυνατό μπουρίνι με βροχή και χαλάζι έπληξε το Χαλάνδρι [Φωτο & βίντεο]

0

Κάθε άλλο παρά… καλοκαιρινός παραμένει ο καιρός, καθώς νέες βροχές και καταιγίδες έπληξαν πριν από λίγο το Χαλάνδρι και ίσως συνεχιστούν και στο υπόλοιπο της ημέρας.
Ο ουρανός του Χαλανδρίου άρχισε να σκοτεινιάζει το μεσημέρι και οι πρώτες βροντές στην πρωτεύουσα… ήχησαν κατά τις 13:00. Οι μετεωρολόγοι βέβαια είχαν προειδοποιήσει για την παρατεταμένη κακοκαιρία στο Χαλάνδρι αλλά και σε ολόκληρη την Αττική.
Βροχές και καταιγίδες μεταξύ άλλων σημειώθηκαν σε πολλές περιοχές του κέντρου της Αθήνας (Αμπελόκηποι, Πανόρμου, Παγκράτι, Καισαριανή), αλλά και σε βορειότερα σημεία όπως το ο Γέρακας ,η Παλλήνη κααι φυσικά το Χαλάνδρι.
Γενικότερα, τοπικά έντονες βροχές και καταιγίδες εκδηλώνονται στα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας μας, κυρίως στη διάρκεια των μεσημεριανών και απογευματινών ωρών. Πιθανότητα τοπικών βροχών ή μεμονωμένων καταιγίδων υπάρχει και στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου.
Τα φαινόμενα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, που τοπικά θα είναι έντονες, ενώ στις περιοχές όπου εκδηλώνονται καταιγίδες, οι ριπαίοι άνεμοι πρόσκαιρα θα πνέουν ισχυροί έως θυελλώδεις.

Δείτε φωτογραφικό υλικό του www.fourtounis.gr από την σημερινή καταιγίδα στο Χαλάνδρι

Βίντεο του www.fourtounis.gr από την σημερινή καταιγίδα στο Χαλάνδρι

Share.

Comments are closed.