Παύλος Χρηστίδης: Το αποτέλεσμα για το ΚινΑλ στις εθνικές εκλογές θα είναι καλύτερο από αυτό των ευρωεκλογών

0

Αισιόδοξοι εμφανίζονται στο Κίνημα Αλλαγής ότι το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών θα είναι ακόμα καλύτερο για το κόμμα τους από αυτό των ευρωεκλογών, παγιώνοντάς τους στην τρίτη θέση και επιστρέφοντάς τους στην κυριαρχία του προοδευτικού χώρου.
«Πήραμε στις ευρωεκλογές 7,72%, μας εμπιστεύθηκαν 100.000 περισσότεροι άνθρωποι», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Παύλος Χρηστίδης, μιλώντας στο Kontra. Ο ίδιος υποστήριξε ότι έγινε ήδη μία πολύ ουσιαστική συζήτηση στα κεντρικά όργανα του κόμματος και πως όλοι οι βουλευτές και τα κεντρικά στελέχη είναι πιο συσπειρωμένα και ενωμένα από ποτέ, παρά την τροπή που πήραν τα πράγματα με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας και την αποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου από την μάχη. «Το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών για το Κίνημα Αλλαγής θα είναι καλύτερο από το αποτέλεσμα που πήραμε στις ευρωπαϊκές εκλογές», είπε ο κ. Χρηστίδης και εξεπέλυσε σκληρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή δεν έχει καμία γραμμή. Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή λέει κάτι, Τρίτη – Πέμπτη – Σάββατο λέει κάτι διαφορετικό», δήλωσε, καταλογίζοντας πρόβλημα στρατηγικής επιλογής στο κόμμα του πρωθυπουργού, αφού «κανένας στο Μέγαρο Μαξίμου ή την Κουμουνδούρου, και αναφέρομαι στην ηγεσία, δεν περίμενε ότι θα χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ με 9,5 μονάδες», όπως είπε, κάνοντας λόγο για την πρόκληση ενός σοκ από αυτή την εξέλιξη.

Τι πιστεύουν στη Χαριλάου Τρικούπη
Πάντως δεν είναι λίγοι στην Χαριλάου Τρικούπη που υποστηρίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πλέον αφήγημα, αφού όσα λένε σήμερα τα στελέχη του, τα έλεγαν και πριν από τις ευρωεκλογές και κρίθηκαν από τους πολίτες. Στο Κίνημα Αλλαγής σε αυτούς τους πολίτες που πληγώθηκαν τα προηγούμενα χρόνια από τις επιλογές του ΠΑΣΟΚ, εμπιστεύθηκαν τον ΣΥΡΙΖΑ και απογοητεύθηκαν, απευθύνεται εκ νέου η Χαριλάου Τρικούπη και ζητά να επιστρέψουν στο «σπίτι» τους.

Share.

Comments are closed.