Απειλές από τον Ρουβίκωνα έπειτα από την επιβάλω εγγύησης 30.000 ευρώ σε μέλος του

0

Με απειλές απαντά ο Ρουβίκωνας στην επιβολή καταβολής εγγύησης για να αφεθεί ελεύθερος ο 36χρονος που συνελήφθη για συμμετοχή στην επίθεση με μπογιές στη Βουλή.
Το γνωστό στέλεχος του Ρουβίκωνα, Γιώργος Καλαϊτζίδης, με δήλωσή του που αναδημοσιεύεται από άλλα μέλη της οργάνωσης, τονίζει ότι η σκέψη για αποκλιμάκωση των δράσεών τους απομακρύνθηκε λόγω της συγκεκριμένης απόφασης, σημειώνοντας ότι «Αυτό που έγινε σήμερα θα το πληρώνετε στον αιώνα τον άπαντα. Θα σας βγάλουμε κάθε ευρώ από την μύτη

Ολόκληρη η δήλωση του Γιώργου Καλαϊτζίδη:
«Τριάντα χιλιάδες ευρώ (30.000) εγγύηση επέβαλε ο ανακριτής πριν λίγο στον σύντροφό μας για την παρέμβαση στην Βουλή. Το οποίο ποσό πρέπει να πληρωθεί εντός 20 ημερών αλλιώς θα οδηγηθεί στην φυλακή. Σύμφωνα με την πληροφορία που υπάρχει πως έχουν ταυτοποιηθεί άλλα 3 άτομα για την συγκεκριμένη δράση, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο το συνολικό ποσό εγγυήσεων να εκτιναχθεί στα 120.000 ευρώ.
Μας είχε μπει η σκέψη μετά την τελευταία παρέμβαση να μπούμε σε μια περίοδο αποκλιμάκωσης. Μετά την τελευταία εξέλιξη εχω να πω το εξής: Αυτό που έγινε σήμερα θα το πληρώνετε στον αιώνα τον άπαντα. Θα σας βγάλουμε κάθε ευρώ από την μύτη. ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Και όσοι έχετε πάρει μέρος στην κατασταλτική επιχείρηση εναντίον μας θα δείτε την φάτσα σας και το όνομα σας να διακινείται πανελλαδικά.
Γιώργος
Καλαϊτζίδης»

Share.

Comments are closed.