Δημήτρης  Κουτσούμπας από το Σύνταγμα: Ελάτε να βαδίσουμε μαζί, για μια μεγάλη νίκη του λαού, με ισχυρό ΚΚΕ παντού!

0

Σε μια μεγάλη συγκέντρωση και με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, το βράδυ της Τετάρτης στην πλατεία Συντάγματος, ολοκλήρωσε το επιστέγασε το ΚΚΕ και η ΚΝΕ την προεκλογική τους δραστηριότητα στο λεκανοπέδιο Αττικής.
Χιλιάδες εργαζόμενοι και άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι επαγγελματίες, συνταξιούχοι, άντρες, γυναίκες και τα παιδιά τους, χιλιάδες νέα παιδιά, εργάτες του χεριού και του πνεύματος, άνθρωποι των τεχνών και των γραμμάτων, ήταν εκεί, σε μια ανάπαυλα της εκλογικής μάχης, ανανεώνοντας τη δέσμευσή τους στο λαό ότι η ψήφος στο ΚΚΕ θα πιάσει τόπο, θα είναι κατάθεση στον κοινό λογαριασμό του αγώνα για την υπεράσπιση των λαϊκών δικαιωμάτων, για τη διεκδίκηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών, για ανάκτηση απωλειών.
Στόχος η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ενίσχυση των ψηφοδελτίων ελπίδας και προοπτικής, των ψηφοδελτίων του ΚΚΕ στην κάλπη των ευρωεκλογών και της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις κάλπες των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών.
Τα συνθήματα που δονούσαν την ατμόσφαιρα και συχνά διέκοπταν τους ομιλητές: «Ισχυρό ΚΚΕ-Αντεπίθεση λαέ», «Ψηφίζω δυναμώνω το ΚΚΕ παντού, δύναμη και ελπίδα είναι του λαού», «Εμπρός λαέ άλλαξε σελίδα, με το ΚΚΕ η μόνη σου ελπίδα», «Εμπρός λαέ, τώρα ΚΚΕ», «Εξω από της Ευρώπης τη λυκοσυμμαχία, οργάνωση κι αγώνας για άλλη εξουσία», «Ενας αιώνας αγώνας και θυσία, το ΚΚΕ στην πρωτοπορία».
Η εκδήλωση έκλεισε με τον Μάρκο Ρίτσο να δίνει το σήμα και τους συγκεντρωμένους να τον συνοδεύουν τραγουδώντας το «Bandiera Rossa» πλαισιωμένος από υποψηφίους με το ΚΚΕ και τη Λαϊκή Συσπείρωση που “κέρναγαν” κόκκινα γαρύφαλλα τον κόσμο!
Στη συγκέντρωση, χαιρετισμό απηύθυναν ακόμα ο Μάρκο Ρίτσο, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚ – Ιταλίας, ο Νίκος Σοφιανός, υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, ο Γιάννης Πρωτούλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Κώστας Παπαδάκης, Λευτέρης Νικολάου – Αλαβάνος και Σεμίνα Διγενή.

Share.

Comments are closed.