Αποστόλης Μάρκος: Κριτήριο επιλογής, το συμφέρον της Πάτρας και των Πατρινών

0

Με ανακοίνωσή του ο γνωστός προπονητής παίδων σε αθλήματα στίβου Αποστόλης Μάρκος δηλώνει παρών στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του Δήμου Πατραίων, συμμετέχοντας στον συνδυασμό «Πάτρα: Η δική μας πόλη» του υποψηφίου Δημάρχου Πατραίων Νίκου Τζανάκου.

Η ανακοίνωση του Αποστόλη Μάρκου
«Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι αυτή τη φορά η Πάτρα πρέπει αλλάξει οριστικά κατεύθυνση, ακολουθώντας μια νέα πορεία που θα εγγυηθεί τη δημιουργία μιας πόλης που με τόνωση της τοπικής οικονομίας και νέες θέσεις εργασίας, με σύγχρονες παροχές και τρόπους εξυπηρέτησης από τον Δήμο, με ανθρώπινες συνθήκες μετακίνησης και ζωής στο ιστορικό κέντρο αλλά και τις συνοικίες.
Πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε να αρχίσουμε να κτίζουμε την Πάτρα που θα ανταποκρίνεται πλήρως στον πολύπλευρο ρόλο της, αυτόν της πύλης προς/από τη Δύση. Πραγματοποιώντας άλματα και στον τομέα των επενδύσεων και ανοίγοντας τους ορίζοντες της ανάπτυξης με νέες, πρωτοποριακές επιχειρηματικές δραστηριότητες που θα αξιοποιούν τον πλούτο της πόλης στοχεύοντας σε μια ανάπτυξη η οποία δεν θα αλλοιώνει, αλλά θα ενισχύει τα παραδοσιακά και ιστορικά χαρακτηριστικά, μετατρέποντας, όμως, την Πάτρα σε τόπο προορισμού διεθνώς.
Κάνοντάς την κέντρο ιστορίας, πολιτισμού, τέχνης, επιστήμης, έρευνας, εμπορίου. Για να επιτευχθούν όλα αυτά, επιβάλλεται η πόλη να μην πέσει ποτέ ξανά «θύμα» κομματικών ή άλλων συμφερόντων. Ο αγώνας των υποψηφίων πρέπει να είναι αγώνας μόνο για την Πάτρα, τους κατοίκους της και τη νέα γενιά της πόλης. Άρα και το κριτήριο επιλογής των συμπολιτών μας, πρέπει να είναι ανάλογο αυτού του σκεπτικού.
Σε συνδυασμό, φυσικά, με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά χρησιμότητας και διάθεσης προσφοράς που θα πρέπει να συμπληρώνουν όλοι όσοι θα κοσμήσουν το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο και θα κληθούν να προσφέρουν και να συνεισφέρουν σε μια ενωμένη προσπάθεια όλων, με σκοπό να επιτευχθούν τα παραπάνω. Σε ό,τι με αφορά, καταθέτω κάθε γνώση και εμπειρία μου στη διάθεση της τοπικής κοινωνίας.
Ως αθλητής, ως προπονητής παιδιών σε αθλήματα στίβου με σειρά επιτυχιών, ως ελεύθερος επαγγελματίας και άνθρωπος της αγοράς, αλλά και ως εκλεγμένος Σύμβουλος στο Επιμελητήριο Αχαΐας, συμμετέχω στις εκλογές όντας αποφασισμένος να κάνω το καλύτερο δυνατό για την πόλη μου και τους συμπολίτες μου
».

Share.

Comments are closed.