Η αγωνιστική παρουσία του Βασίλη Γιαννακόπουλου στον Βόρειο Τομέα της Περιφέρειας Αττικής πλάι στον Γιάννη Σγουρό

0

Πάντα κοντά στον άνθρωπο, τον συμπολίτη, τον αγωνιστή της ζωής, στάθηκε ο π. Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Γιαννακόπουλος, που υπηρέτησε την πόλη για δύο συνεχόμενες τετραετίας, προσφέροντας έργο μοναδικό, ανεπανάληπτο και απόλυτα ουσιαστικό και λειτουργικό. Οι κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής, που είχαν την τύχει να τους αντιπροσωπεύει με την ιδιότητα του εκλεγμένου Δημάρχου ο δικός τους άνθρωπος, ο Βασίλης τους, τον περιβάλλανε με την αμέριστη αγάπη και εκτίμησή τους και τον πίεσαν να θέσει υποψηφιότητα Περιφερειακού Συμβούλου στον Βόρειο Τομέα, γεγονός που αποφάσισε τελικά να πραγματοποιήσει στο πλευρό του Γιάννη Σγουρού. Είναι σίγουρη η υποστήριξη που θα του παρέχουν, όχι μόνο οι συμπολίτες μας κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής, στις προσεχείς εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και οι περισσότεροι ψηφοφόροι του Τομέα. Οι θέσεις που υποστηρίζει ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Βασίλης Γιαννακόπουλος για καίρια και σημαντικά καθημερινά ζητήματα, είναι ξεκάθαρες:
«Οι τοπικές εφημερίδες και τα τοπικά site πετυχαίνουν μεγάλα ποσοστά αναγνωσιμότητας, γιατί βρίσκονται πολύ κοντά στην τοπική κοινωνία, βρίσκονται πολύ κοντά στον πολίτη και στην γειτονιά του, προβάλλουν τοπικά Θέματα, υποδεικνύουν και αρθρογραφούν για την επίλυσή τους. Οι αιρετοί, σε όποια θέση και αν βρεθούν, οφείλουν να στηρίζουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, γιατί είναι το μοναδικό βήμα επικοινωνίας με τους δημότες
Κοντά και στους επιχειρηματίες και τους ελεύθερους εργαζομένους στάθηκε πάντοτε ο Βασίλης Γιαννακόπουλος.
Και δηλώνει απερίφραστα: «Στην στήριξη και την συμβολή στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων συμβάλει το Νομοσχέδιο για την ρύθμιση των χρεών με τις 120 δόσεις. Ένα θέμα που ταλαιπωρεί τους επαγγελματίες και της πόλης μας που περίμεναν την επίλυσή του. Μας ικανοποιεί απόλυτα η ψήφισή του
Αλλά και στα εθνικά θέματα η ευαισθησία και η σκέψη του υποψηφίου Περιφερειακού Συμβούλου Βασίλη Γιαννακόπουλου είναι γνωστή:
«Ένα εθνικό θέμα που δίχασε τον ελληνικό λαό. Τι ακριβώς θέλουν οι πολίτες
για το Μακεδονικό / Σκοπιανό ζήτημα; Ένα δημοψήφισμα, όπως έκανε και η γειτονική μας χώρα, θα έλυνε όλα τα ζητήματα εξαρχής χωρίς να πληγώσει και να διχάσει τους Έλληνες

Τέλος, να πούμε, ότι και τα πολιτιστικά δρώμενα στην Αγία Παρασκευή φέρουν ανεξίτηλη τη σφραγίδα της προσφοράς και της δημιουργίας του π. Δημάρχου:
«Ένας χώρος 40 στρεμμάτων αποκτήθηκε επί Δημαρχίας Βασίλη Γιαννακόπουλου και παραδόθηκε στους πολίτες της Αγίας Παρασκευής. Το στρατόπεδο Σπυρούδη.Η πρώτη δραστηριότητα που μεταφέρθηκε εκεί, ήταν τα Εργαστήρια Τέχνης. Το πέτρινο κτήριο που υπήρχε, διαμορφώθηκε με έξοδα του Δήμου και παραχωρείται πλέον σε όλες τις πολιτιστικές δράσεις του Δήμου. Προτότυπες και ξεχωριστές εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα, όπως εκθέσεις εικαστικών τεχνών, παρουσιάσεις βιβλίων, κ.α. Αυτές τις μέρες πραγματοποιούνται μαθήματα Μπριτζ. Στον ίδιο χώρο, το Πολιτιστικό Πάρκο Σταύρου Κώτση, όπως μετονομάστηκε το πρώην Στρατόπεδο, φιλοξενείται επίσης και η Κινηματογραφική Λέσχη του Δήμου Αγίας Παρασκευής. Όλες αυτές οι πολύ ωραίες δράσεις αποδεικνύουν, ότι άξιζαν οι αγώνες που είχαμε δώσει επί δημαρχίας μου για να παραδώσουμε το πρώην στρατόπεδο στους πολίτες…» Δηλώνει ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Βασίλης Γιαννακόπουλος.
Με τον ίδιο ενθουσιασμό, κέφι, όρεξη για δουλειά, γνώσεις και εμπειρίες, θέτει και πάλι την αγωνιστική παρουσία του στη διάθεση τω κατοίκων του Βόρειου Τομέα της Περιφέρειας Αττικής. Είμαστε περισσότερο από βέβαιοι για την εκλογή του και του ευχόμαστε από βάθους καρδιάς καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

Share.

Comments are closed.