ΚΙΔΗΣΟ για την επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ: Ο «τουρισμός της μολότοφ» καλά κρατεί

0

Ανακοίνωση για την επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ το βράδυ της Τρίτης εξέδωσε το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, κάνοντας λόγο για «τουρισμό της μολότοφ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Ο “τουρισμός της μολότοφ” καλά κρατεί σε μία Αθήνα που ουδείς εκ των αρμοδίων φαίνεται να λογαριάζει κατοίκους, εργαζόμενους, επισκέπτες, αλλά και τον κίνδυνο στον οποίο εκθέτει τις ζωές τους η βία την οποία κάποιοι επιλέγουν.
Το κτίριο του ΠΑΣΟΚ δεν αποτελεί μόνο τη στέγη ενός συνταγματικά κατοχυρωμένου πυλώνα της Δημοκρατίας μας, ενός κόμματος. Αποτελεί και χώρο έκφρασης και δράσης χιλιάδων πολιτών, αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους, αλλά και χώρο εργασίας.
Η διαρκής επίθεση των «γνωστών-αγνωστών» είναι τριπλή: ενάντια στη Δημοκρατία, την ελεύθερη βούληση και τον κόσμο της εργασίας. Δηλαδή, σε ό,τι όφειλε να προασπίζεται ένας πραγματικός επαναστάτης.
Σε καιρούς παρατεταμένης προεκλογικής περιόδου, που μπορεί να κρατήσει για αρκετούς μήνες ακόμα, ο κίνδυνος πολλαπλασιάζεται.
Κανείς δεν μπορεί να δεχτεί πως η πολιτεία αδυνατεί να ελέγξει τα φαινόμενα γενικευμένης και εξειδικευμένης βίας που παρατηρούμε καθημερινά.
Η πολιτική ηγεσία του ΥΠΡΟΠΟ τι απαντά; Barbeque και street party στην Μονμάρτρη

Share.

Comments are closed.