Χρήστος Μπόνης: Η Τροχαία αρνήθηκε να πάει σε ατύχημα επειδή έγινε στα… Εξάρχεια

0

Προχθές συνέβη ένα τροχαίο ατύχημα στο ύψος των Εξαρχείων, όπου ένας συνάδελφος δημοσιογράφος υπέστη μεγάλες ζημιές (εννοώ το αυτοκίνητο του)
Τηλεφώνησε στην τροχαία για τα διαδικαστικά και ο τηλεφωνητής, επίσης ευγενικά του απάντησε αρνητικά γιατί η περιοχή λέγεται ΕΞΑΡΧΕΙΑ. Και στα Εξάρχεια αστυνομικός δεν πατά διότι τέτοιες εντολές έχει.
Αφού έγιναν τα σχετικά τηλεφωνήματα για να αλλάξει η σκέψη τελικά δεν κατάφερε τίποτε.
Το θέμα έφερε στην Βουλή ο Ανδρέας Λοβέρδος με ερώτηση στην Υπουργό
Η υπουργός παραδέχτηκε ότι υπάρχουν τέτοιες εντολές αλλά αυτές προέρχονται από ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ.
1η ερώτηση: Οι συνδικαλιστές αστυνομικοί υποκαθιστούν την φυσική ηγεσία του Υπουργείου; (Αν και εγώ δεν το πιστεύω καθόλου το επιχείρημα της υπουργού, μάλλον είναι μια φθηνή δικαιολογία) Στην συνέχεια η Υπουργός στην απάντησή της είπε ότι θα διαταχθεί αμέσως προκαταρκτική εξέταση για αυτό, προκειμένου να διακριβωθεί αν κάποιος είπε σε αξιωματικό της Τροχαίας να μην κάνει την δουλειά του. «Εγώ πάντως δεν έχω δώσει τέτοιες εντολές», κατέληξε η κ. Γεροβασίλη. Εγώ καλοπροαίρετα θα συμφωνήσω μαζί της!!!!
2η Ερώτηση: Πότε περίπου θα βγει το πόρισμα και όταν βγει θα δοθεί στην δημοσιότητα;
3η Ερώτηση: Αφού δεν έχει δώσει τέτοιες εντολές γιατί δεν καλεί τους συνδικαλιστές αστυνομικούς και να τους πει Φίλοι κομμένες οι μαλακίες μεταξύ μας Δεν έχετε καμιά αρμοδιότητα. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα πατέ σπίτια σας (Εγώ τουλάχιστον αυτό θα έκανα) Αλλά φυσικά που να προβεί σε τέτοιες κινήσεις γιατί ξέρει πολύ καλά ότι σιωπηρά συμφωνεί και η ίδια με την κατάσταση στην Μονμάρτη.
Πάντως επειδή έχω πάει στην Μονμάρτη, τις επόμενες ημέρες θα εμφανίσω και τις φωτο.

Δείτε τα 18 προηγούμενα άρθρα του Χρήστου Μπόνη

Share.

Comments are closed.