Νεκρός ο εικονολήπτης που χτυπήθηκε από σαΐτα στην Καλαμάτα [βίντεο]

0

Τραγική κατάληξη είχε ο σαΐτοπόλεμος στην Καλαμάτα, καθώς από σαΐτα που «ξέφυγε» τραυματίστηκε σοβαρά και έχασε τη ζωή του ένας 53χρονος εικονολήπτης.
Όπως επιβεβαίωσε ο διοικητής του νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιώργος Μπέζος ο οπερατέρ «είναι νεκρός» καθώς «δέχθηκε τραύμα στο κρανίο, στον εγκέφαλο ουσιαστικά».
Ο κ. Μπέζος δήλωσε ότι δεν γνωρίζει περισσότερα για την ταυτότητα του 53χρονου, όμως σύμφωνα με όσα του μετέφεραν «εργαζόταν ως εικονολήπτης σε τοπικό σταθμό».
Τραγική ειρωνεία: Κινηματογράφησε τον θάνατό του
Ο άτυχος εικονολήπτης, όπως προκύπτει, μετέδιδε ζωντανά βίντεο από τον σαϊτοπόλεμο.

Στο συγκλονιστικό βίντεο -και συγκεκριμένα μετά το 18ο λεπτό και κοντά στο 19ο– εμφανίζεται ένας από τους σαϊτομάχους (αριστερά), να ρίχνει στο έδαφος μια «χρησιμοποιημένη» σαΐτα.
Η σαΐτα, ωστόσο, με το που πέφτει στο έδαφος, φαίνεται σα να εκρήγνυται και να εκτοξεύεται με μεγάλη ταχύτητα προς τον εικονολήπτη, ο οποίος δέχεται το πλήγμα και πέφτει στο έδαφος.

ΕΚΑΒ: «Ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση»
Τον τραυματία είχε παραλάβει νωρίτερα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Όπως δήλωσε, λίγο μετά τις 21:00 εργαζόμενος από το ΕΚΑΒ Καλαμάτας «οι συνάδελφοι που παρέλαβαν τον τραυματία διαπίστωσαν από την πρώτη στιγμή ότι ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση».

Πανικόβλητοι κάτοικοι και επισκέπτες
Στο συγκεκριμένο σημείο της Καλαμάτας βρίσκονταν εκατοντάδες άνθρωποι για να παρακολουθήσουν το έθιμο του σαϊτοπόλεμου.

Αμέσως μετά το δυστύχημα άρχισαν να αποχωρούν φοβισμένοι από το σημείο.
Από αναρτήσεις στο Twitter ανέφεραν ότι ο άτυχος εικονολήπτης χτυπήθηκε στο σοβαρά -κάποιοι υποστήριζαν ότι το τραύμα είναι στο κεφάλι- και πως έπεσε στο έδαφος.
Κατά τις ίδιες -ανεπιβεβαίωτες ακόμη- μαρτυρίες, παρά τις εκκλήσεις για βοήθεια δεν υπήρχε γιατρός στον χώρο, ενώ το ασθενοφόρο που έφθασε παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.
Η περιοχή όπου θα γινόταν ο σαϊτοπόλεμος εκκενώθηκε από τις Αρχές αμέσως μετά το τραγικό δυστύχημα.


 

Δείτε το τραγικό στιγμιότυπο στο 18:50

Share.

Comments are closed.