Οι αντιδράσεις για τη συνέντευξη του Βαγγέλη Μαρινάκη

0

Άμεσες ήταν οι αντιδράσεις για τον συνέντευξη του Βαγγέλη Μαρινάκη στον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου και τον ρ/σ Real FM

Το Μαξίμου για τη συνέντευξη Μαρινάκη
Ανακοίνωση – απάντηση στα όσα δήλωσε στη συνέντευξή του στον Real Fm ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξέδωσε το γραφείο του Πρωθυπουργού.
«Επιτέλους! Ο πραγματικός αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Βαγγέλης Μαρινάκης, διαπιστώνοντας προφανώς την ανεπάρκεια του κ. Μητσοτάκη, αποφάσισε να εμφανιστεί δημόσια.
Ο γνωστός εφοπλιστής, εκδότης, και κατηγορούμενος «βγαίνει μπροστά» ακριβώς μία μέρα μετά την οριστικοποίηση της παραπομπής του σε δίκη για κακούργημα για τα «στημένα».
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης:
– Ερευνάται από τη Δικαιοσύνη για εμπορία δύο τόνων ηρωίνης, και για μια σειρά άλλα εγκλήματα, αλλά εκτοξεύει απειλές, ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι ο πρώτος στην ιστορία Πρωθυπουργός που θα καταδικαστεί για «σκευωρία» εναντίον του. Τον ενημερώνουμε ότι πρέπει να περιμένει στη σειρά μετά τους κ. Σαμαρά, Βενιζέλο και Γεωργιάδη γιατί προηγείται η δήθεν «σκευωρία» της Novartis.
– Χρηματοδοτεί τη ΝΔ, έχει κουμπαριές με την οικογένεια Μητσοτάκη, στηρίζει με κάθε μέσο τη Δεξιά, και την άκρα Δεξιά, αλλά δηλώνει ότι δεν έχει καμιά σχέση με την αξιωματική αντιπολίτευση, ή με άλλο κόμμα.
– Έχει μετατρέψει τις εφημερίδες που ελέγχει σε όπλα τοξικού πολέμου κατά της Αριστεράς, αλλά δηλώνει ότι αυτός είναι που άφησε ελεύθερους τους δημοσιογράφους του να γράφουν τη γνώμη τους.
– Πρέπει να ψάξει πολύ κανείς για να βρει πλοίο του με ελληνική σημαία, αλλά δηλώνει πατριώτης και… Μακεδονομάχος.
Προφανώς, οι μεταχρονολογημένες δήθεν αποκαλύψεις του, ενόψει και των εκλογών, έχουν την αξιοπιστία που τις προσδίδουν ο βίος και η πολιτεία του.
Ας είναι πάντως βέβαιος, ότι την παλινόρθωση της σαπίλας που ονειρεύεται για να γλιτώσει, ως φανερός ηγέτης πλέον της ΝΔ, δεν θα την επιτρέψει ο ελληνικός λαός
».
Η ΝΔ για τη συνέντευξη Μαρινάκη
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με τις καταγγελίες του κ. Μαρινάκη, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης που επιβεβαίωσε και σήμερα τις στενές σχέσεις του με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα στα πρώτα χρόνια της διακυβέρνησής του, προέβη σήμερα σε μια πολύ συγκεκριμένη καταγγελία. Είπε, ότι το 2016 ο Νίκος Παππάς του μετέφερε αίτημα του κ. Τσίπρα να δανείσει 20,5 εκατ. ευρώ στον κ. Καλογρίτσα προκειμένου να αποκτήσει τηλεοπτική άδεια. Ανέφερε, επίσης, ότι στην προσπάθεια της κυβέρνησης να ελέγξει τα ΜΜΕ, του ζητήθηκε να τοποθετήσει στον ΔΟΛ διευθυντές της αρεσκείας του Μαξίμου.
Ρωτάμε ευθέως τους κ. Τσίπρα και Παππά: Ισχύουν αυτά που είπε ο κ. Μαρινάκης, ναι ή όχι

Η ανακοίνωση του ΚΙΝ.ΑΛ
Το Κίνημα Αλλαγής, με δήλωση του εκπροσώπου Τύπου, Παύλου Χρηστίδη, ζητά «πειστικές και τεκμηριωμένες απαντήσεις για τις καταγγελίες του επιχειρηματία Ευάγγελου Μαρινάκη».
«Από τη στιγμή που υπάρχουν οι επώνυμες καταγγελίες του κ. Μαρινάκη, η κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας οφείλουν πειστικές και τεκμηριωμένες απαντήσεις», είπε συγκεκριμένα ο κ. Χρηστίδης

Πέτρος Κόκκαλης: Ο κ. Μαρινάκης μου ζήτησε να είμαι υποψήφιος δήμαρχος 
Αιχμές κατά του κ. Μαρινάκη άφησε και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κόκκαλης, που κλήθηκε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη να σχολιάσει τις δηλώσεις του μεταλομετόχου του Ολυμπιακού
Σύμφωνα με τον κ. Κόκκαλη, ο κ. Μαρινάκης του ζήτησε να είναι υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, ωστόσο ο ίδιος αρνήθηκε γιατί δεν ήθελε αν είναι δοτός με δημοτικό συμβούλιο ορισμένο από τον ίδιο. 
«Ο κ. Μαρινάκης μου ζήτησε να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος. Ωστόσο εγώ δεν ήθελα να είμαι δοτός Δήμαρχος με ένα ορισμένο δημοτικό συμβούλιο από τον ίδιο», ανέφερε στο ΚΑΝΑΛΙ 1.


Παράλληλα ανέφερε πως: «Σοκάρομαι από τον τρόπο με τον οποίον ο κύριος Μαρινάκης αντιλαμβάνεται τη συμμετοχή στα κοινά».

Share.

Comments are closed.