Κατερίνη: Αποδοκίμασαν άγρια τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Αρβανίτη και Νικολαΐδη

0

Με άγριες αποδοκιμασίες υποδέχτηκαν πολίτες της Κατερίνης τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Αρβανίτη και Αλέξανδρο Νικολαΐδη, χθες το βράδυ.
Οι συγκεντρωμένοι αποδοκίμασαν τους δύο υποψήφιους ευρωβουλευτές αλλά και όσους βρέθηκαν στο κτήριο της Επιμελητηρίου Κατερίνης για την εκδήλωση της Νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.
«Προδότες», «η Μακεδονία είναι ελληνική», «ξεφτιλισμένοι» ήταν μερικά από όσα φώναξαν οι οργισμένοι για το ξεπούλημα της Μακεδονίας με τη Συμφωνία των Πρεσπών πολίτες.
Την ακόμα μεγαλύτερη οργή τους προκάλεσε το γεγονός ότι αρκετοί από τους παριστάμενους κατά την έξοδό τους από το επιμελητήριο γελούσαν ειρωνικά με ορισμένους να φωνάζουν «ντροπή σου Νικολαΐδη» και άλλους να απαντούν με ειρωνικά χειροκροτήματα.
Ένταση υπήρξε και κατά την είσοδο του Κώστα Αρβανίτη στο κτήριο με διαδηλωτές να τους φωνάζουν «είστε και αριστεροί και έχετε γίνει τα κ@@@αιδα των Αμερικανών» και τον υποψήφιο ευρωβουλευτή να τους απαντά κουνώντας το σακάκι του.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων που εμπόδισαν τους διαδηλωτές να πλησιάσουν στο κτήριο και τους πολίτες να απαντούν «σήμερα η αστυνομία, αύριο τι;».
Από την πλευρά του ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης με αναρτήσεις του στο Facebook έγραψε για τις διαμαρτυρίες από τους πολίτες ότι «ο φασισμός και ο τραμπουκισμός δεν πέρασαν».

Δείτε βίντεο από το Pieriki Alithia με τις αποδοκιμασίες και την ένταση στην Κατερίνη

Share.

Comments are closed.