Μεσολόγγι: Εγκαίνια εκλογικού κέντρου της «Δημιουργικής Ανατροπής» στο Νεοχώρι Αιτωλοακαρνανίας

0

Πραγματοποιήθηκαν χθες βράδυ, Πέμπτη 11/4/2019, στις 20.30, στο Νεοχώρι Αιτωλοακαρνανίας, τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της δημοτικής παράταξης «Δημιουργικής Ανατροπής». Πλήθος κόσμου και στελέχη του συνδυασμού έδωσαν εντυπωσιακό  παρών στην εκδήλωση . Μέσα σε ένα θερμό κλίμα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π.
Μεσολογγίου Κώστας Λύρος ,ξεκίνησε την ομιλία ευχαριστώντας όλους για τη δυναμική τους παρουσία και μίλησε για  νίκη της ¨Δημιουργικής Ανατροπής» στις επερχόμενες εκλογές, λέγοντας: «Από παντού έρχονται μηνύματα νίκης.  Μηνύματα για ένα νέο ξεκίνημα.  Μηνύματα νίκης των υγιών και δημιουργικών δυνάμεων του τόπου. Μια νίκη που θα σταματήσει την παρακμή και θα δώσει ελπίδα σε όλους . Μια νίκη που θα δημιουργήσει έναν Αξιοπρεπή , Αξιόπιστο και Δυνατό Δήμο».
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε  στο όραμα που έχει για την περιοχή ,
τονίζοντας: «Ζούμε σε μια περιοχή που τίποτα δεν μας λείπει. Το όραμά μας για τις Οινιάδες βασίζεται πάνω στα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου. Στόχος μας είναι να  προστατεύσουμε την ιδιαιτερότητα και τη μοναδικότητα των φυσικών πλεονεκτημάτων της περιοχής  και να τα αξιοποιήσουμε με σεβασμό στο περιβάλλον και στη μοναδικότητά τους. Θα δουλέψουμε για την παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου, την εξωστρέφεια των προϊόντων  και υπηρεσιών που μπορεί να παράξει. Τα προβλήματα της καθημερινότητας , είναι για εμάς προτεραιότητα».
Άσκησε κριτική στα πεπραγμένα της  απερχόμενης  δημοτικής  αρχής  για τις ευκαιρίες που χάθηκαν στην πενταετία τονίζοντας ότι «Το μεγάλο έργο της δημοτικής αρχής  ήταν να διχάσει την κοινωνία, να ποινικοποιήσει την πολιτική ζωή του τόπου, και να απαξιώσει  τον Δήμο  μας και την πολιτική ηθική στον τόπο μας».
Τέλος, κλείνοντας την ομιλία του, είπε: «Σας ζητώ να δυναμώσετε την προσπάθεια της «Δημιουργικής Ανατροπής» για μια δημιουργική αλλαγή  στον τόπο μας. Πάμε όλοι μαζί να δώσουμε τον αγώνα . Για να αποκτήσει δύναμη και αξιοπιστία ο Δήμος μας. Πάμε μαζί για τη μεγάλη νίκη».

Share.

Comments are closed.