ΚΙΔΗΣΟ: Οι εναγκαλισμοί Κουρουμπλή-Αμβρόσιου δείχνουν τις εκρηκτικές αντιφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ

0

«Τι αξία έχει τάχα το ενδιαφέρον για συνταγματική αναθεώρηση σχετικά με το διαχωρισμό κράτους-εκκλησίας;», αναρωτιέται το ΚΙΔΗΣΟ με ανακοίνωση που εξέδωσε, στηλιτεύοντας τους εναγκαλισμούς του Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον ακροδεξιό Μητροπολίτη Αμβρόσιο και ασκεί δριμεία κριτική στην «αριστερή» κυβέρνηση και τις «αντιφάσεις» της.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών:
«Ο εναγκαλισμός του υποψηφίου Ευρωβουλευτή Π. Κουρουπλή με τον ακροδεξιό και ομοφοβικό Μητροπολίτη Καλαβρύτων-Αιγιαλείας Αμβρόσιο δείχνει για άλλη μια φορά τις εκρηκτικές εσωτερικές αντιφάσεις του «αριστερού» ΣΥΡΙΖΑ και των δορυφόρων του.
Τι αξία έχει τάχα το ενδιαφέρον για συνταγματική αναθεώρηση σχετικά με το διαχωρισμό κράτους – εκκλησίας, μπροστά στην προσπάθεια επανεκλογής Κουρουμπλή με την αρωγή και τις ευχές ενός καταδικασμένου για δημόσια υποκίνηση σε ρατσιστική βία ή μίσος και της κατάχρησης του εκκλησιαστικού αξιώματος με το εμπρηστικό και ακραία ομοφοβικό κείμενο που δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του τον Δεκέμβριο του 2015.
Με την ευκαιρία η Ιερά Σύνοδος, αλλά και το κράτος, οφείλουν να επανεξετάσουν τους όρους εκείνους που «επιτρέπουν» την παραμονή του κατά κόσμο, Αθανασίου Λενή, σε θέση Μητροπολίτη αμειβόμενη από το δημόσιο ταμείο
».

Share.

Comments are closed.