Ι.Π. Μεσολογγίου: Εκδήλωση ραδιοφωνικού σταθμού Μεσολογγίου με ομιλήτρια την καθηγήτρια Μαρία Ευθυμίου [Φωτο]

0

Χθες βράδυ πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του «Τρικούπειου Πολιτιστικού Κέντρου» η εκδήλωση του Συλλόγου οι Φίλοι του Ραδιοφώνου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου. Η εκδήλωση περιλάμβανε ομιλία από την καθηγήτρια Νεοελληνικής Ιστορίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κυρία Μαρία Ευθυμίου, με θέμα «Μεσολόγγι Αθήνα. Η σημασία δυο καίριων μαχών στα κρίσιμα έτη 1825-1827».
Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος του Ρ.Σ.Μ. Ασημίνα Σαλαμούρα, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Αντιδήμαρχος Αγαθάγγελος Κότσαλος και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ιωάννης Ατσαλάκης. Παρευρέθηκαν ακόμη εκ μέρους του Δήμου ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτριος Μπαλαμπάνης, ο πρόεδρος Αναστάσιος Σκαρμούτσος, ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Τάσος Σκαρμούτσος και Σοφία Λαναρά καθώς επίσης και ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Γ. Κοντογιάννης.
Επίσης είδαμε τον ιδρυτή “Διεξόδου” Νίκο Κορδόση, τον πρώην Δήμαρχο και υποψήφιο βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Γιάννη Αναγνωστόπουλο, τον πρώην Δήμαρχο Παναγιώτη Κατσούλη ντον αντιδήμαρχο Γιώργο Καραπαπά, τον Διοικητή του Νοσοκομείου Τάκη Παπαδόπουλο και πολλούς άλλους.

Δείτε φωτογραφικό υλικό του www.fourtounis.gr από την εκδήλωση

Share.

Comments are closed.