Στους 42 έφτασαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι για τους Δήμους της Μεσσηνίας

0

Μέχρι στιγμής την υποψηφιότητά τους έχουν ανακοινώσει 42, ενώ αυτό που μπορεί να διαπιστώσει κανείς είναι πως κατεβαίνει ένας μεγάλος αριθμός ανεξαρτήτων υποψηφίων.
Τρεις μήνες πάντως πριν τις εκλογές δεν αποκλείονται αυξομειώσεις στον αριθμό των υποψηφίων.

Αναλυτικά οι υποψήφιοι Δήμαρχοι ανά Δήμο:

  • Δήμος Καλαμάτας

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι είναι 12, ο Θανάσης Βασιλόπουλος, η Μαρία Οικονομάκου, η Ελένη Αλειφέρη, ο Μανώλης Μάκαρης, ο Βασίλης Τζαμουράνης, ο Βασίλης Κοσμόπουλος, ο Δημήτρης Οικονομάκος, ο Μιχάλης Αντωνόπουλος, η Τόνια Κουζή, ο Δημήτρης Κουκούτσης, ο Νίκος Αλεξανδρόπουλος και ο Παναγιώτης Αλούπης.

  • Δήμος Μεσσήνης

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι είναι 4, ο δήμαρχος Γιώργος Τσώνης, ο Γιώργος Αθανασόπουλος, ο Χρήστος Θεοδωρακόπουλος και ο Γιάννης Λάσκαρης.

  • Δήμος Πύλου – Νέστορος,

Οι υποψήφιοι είναι 5, ο δήμαρχος Δημήτρης Καφαντάρης, ο Ηλίας Κανάκης, ο Τάκης Καρβέλας, η Σοφία Αποστολοπούλου και ο Δημήτρης Βρεττάκος.

  • Δήμος Τριφυλίας

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι είναι 8, ο δήμαρχος Παναγιώτης Κατσίβελας, ο Παναγιώτης Τσίγγανος, ο Ευστάθιος Ανδρινόπουλος, η Χάιδω Παναγιωτοπούλου, ο Σωτήρης Μπακούρος, ο Δημήτρης Δριμής, ο Γιώργος Λεβεντάκης και ο Σαράντος Κουκούμης.

  • Δήμος Δυτικής Μάνης,

Οι υποψήφιοι είναι 6, ο δήμαρχος Γιάννης Μαραμπέας, ο Δημήτρης Γιαννημάρας, ο Παναγιώτης Μπασάκος, ο Ευάγγελος Ανδροβιτσανέας, ο Αλέξης Ρουτζούνης και ο Πέτρος Ταβουλαρέας.

  • Δήμος Οιχαλίας

Οι υποψήφιοι είναι 7, ο δήμαρχος Αριστείδης Σταθόπουλος, η Γιώτα Γεωργακοπούλου, ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο Σπύρος Αδαμόπουλος, ο Γιάννης Αδαμόπουλος, ο Κώστας Δημητρακόπουλος και ο Κώστας Ρεϊτζόπουλος.

Share.

Comments are closed.