Χαλάνδρι – Νίκος Πράσσος: Παρουσίαση προγραμματικών θέσεων και των πρώτων 55 υποψηφίων

0

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, χθες, Κυριακή 17 Μαρτίου, σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, στον Κινηματογράφο Αβάνα στο Χαλάνδρι, η εκδήλωση παρουσίασης των προγραμματικών θέσεων και των πρώτων 55 υποψηφίων του Συνδυασμού “Μένω στο Χαλάνδρι”, Νίκο Πράσσο
«Θέλουμε, το Χαλάνδρι να είναι μια πόλη με χαμόγελο, κουλτούρα ανοχής και πολιτισμό, ώστε οι δημότες να αισθάνονται περήφανοι όταν λένε: «ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ», τόνισε ο επικεφαλής του Συνδυασμού.
Παρουσιάζοντας του υποψηφίους του Συνδυασμού, ο κ. Πράσσος τόνισε ότι πρόκειται για μια δημοτική κίνηση που εμφορείται από το κοινό όραμα μιας ομάδας ανθρώπων με διάθεση και φρέσκες ιδέες, που προσδοκούν ένα νέο καλύτερο πρόσωπο για την πόλη του Χαλανδρίου και μπορούν να το καταφέρουν.
«Μοναδικό μας όπλο είναι ο δυναμισμός και η αγάπη μας για την πόλη μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής, τονίζοντας ότι πρόκειται για έναν Συνδυασμό ανεξάρτητο, δημοκρατικό, καθαρά αυτοδιοικητικό, που διαθέτει ένα πρόγραμμα προσγειωμένο υλοποιήσιμο και αληθινό, με σαφείς στόχους και προτεραιότητες.
«Επιθυμούμε να μείνουμε μακριά από τις φθηνές και ανούσιες αντιπαραθέσεις που συχνά συναντούμε στις προεκλογικές αναμετρήσεις και φιλοδοξούμε να εκφράσουμε την ελπίδα της ίδιας μας της απόφασης για αποτελεσματική δράση», σχολίασε ο ίδιος,  τονίζοντας ότι «Το μέλλον είναι τώρα.  

Δείτε φωτογραφίες του fourtounis.gr από την εκδήλωση του Νίκου Πράσσου

Share.

Comments are closed.