Αθωώθηκε η Ειρήνη Μελισσαροπούλου τέλο για την υπόθεση της κοκαΐνης στο Χονγκ Κονγκ και επιστρέφει στην Ελλάδα

0

Αίσιο τέλος θα έχει τελικά η δικαστική περιπέτεια της Ειρήνης Μελισσαροπούλου στην Κίνα καθώς κρίθηκε αθώα για την υπόθεση των 2,6 κιλών κοκαΐνης.
Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου συνελήφθη στις 23 Νοεμβρίου του 2017 στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ καθώς είχε στις αποσκευές της κοκαΐνη και έκτοτε κρατήθηκε στις φυλακές της χώρας
Ο δικηγόρος της κ. Σάκης Κεχαγιόγλου  δήλωσε ότι η κοπέλα κρίθηκε ομόφωνα αθώα. Ως εκ τούτου ανοίγει ο δρόμος για την αποφυλάκισή της και επιστροφή της στην Ελλάδα.
Ο κ. Κεχαγιόγλου ανέφερε: «Είμαι πολύ συγκινημένος και χαρούμενος για την απόφαση αυτή. Η τραγική περιπέτεια της Ειρήνης έλαβε τέλος. Ήμουν επιφυλακτικός για την απόφαση λόγω της αυστηρότητας της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά στην Κίνα αλλά τώρα νιώθω ευτυχισμένος».
Η Ειρήνη επί δυόμιση ώρες προσπάθησε να πείσει τους δικαστές ότι είναι αθώα και ότι δεν γνώριζε ότι στο σακίδιο που είχε βάλει τα ρούχα της, ο φίλος της είχε βάλει ναρκωτικά. «Απολογήθηκε με ψυχραιμία, δεν υπέπεσε σε αντιφάσεις», σημείωσε ο ποινικολόγος. «Είμαι αθώα, έπεσα θύμα του φίλου μου», δήλωσε, μεταξύ άλλων, στην απολογία του το μοντέλο. 
Ο εισαγγελέας, πάντως, είχε προτείνει να καταδικαστεί η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, όμως, απευθυνόμενους στους ενόρκους, είπε ότι αν έχουν αμφιβολίες για την υπόθεση, να την αθωώσουν

Share.

Comments are closed.