Γιώργος Πεταλωτής: Respect για την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

0

Με τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο, σχολίασε μέσω facebook τον ανασχηματισμό, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Πεταλωτής. Εστίασε μάλιστα, όχι τόσο στα πρόσωπα που μετέχουν στη νέα κυβέρνηση, όσο σε εκείνα που δεν μετέχουν σε αυτή, συστηματικά, και τα οποία δεν είναι άλλα από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ,
Γράφει ο Γιώργος Πεταλωτής:

«Υπάρχει κι αυτή η έρμη, άγνωστη, ατάραχη, άφωνη, πειθαρχημένη και ασάλευτη Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ που μέσα στη νιρβάνα της , βλέπει ξένο κι άγνωστο κόσμο να ανεβαίνει στα υπερυψωμένα υπουργικά θεωρεία , αλλά εκείνη ολιγαρκής γαρ, αρκείται στο ρόλο να ψηφίζει , να χειροκροτάει τον Ηγέτη – που δεν την θεωρεί ικανή προς υπουργοποίηση – και να αποσύρεται. Τόσο υπεράνω .
Κάποτε είχα την άποψη ότι η Κοινοβουλετική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ 2009-12 ήταν η ηρωική που σήκωνε συνειδητά τα πολιτικά βάρη που δεν της αναλογούσαν ψηφίζοντας μόνη της μνημόνια για να μην χρεοκοπήσουμε και το πλήρωσε με εξαφάνιση , τώρα όμως βλέποντας αυτούς τους ακίνητους, άλαλους και περιθωριοποιημένους από την ηγεσία τους , αλλάζω γνώμη . 
Respect για την ανωτερότητά τους , ή αλλιώς , μήνας μπαίνει , μήνας βγαίνει …
»

Share.

Comments are closed.