Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ερυμάνθου, Θοδωρής Μπαρής, συγκροτεί το ψηφοδέλτιό και το πρόγραμμά του

0

Εντείνει τον βηματισμό του εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών ο συνδυασμός «Συνεργασία για τον Ερύμανθο» στο Δήμο Ερυμάνθου με επικεφαλής τον Θεόδωρο Μπαρή, ο οποίος σε καθημερινή βάση βρίσκεται σε επαφές με πολίτες και στελέχη που θα έχουν τη δική τους ενεργό συμμετοχή στο οργανωτικό πρόγραμμα.
Ήδη βρίσκεται στην τελική φάση η συγκρότηση του ψηφοδελτίου με ανθρώπους που καλύπτουν αφενός όλη τη γεωγραφική επικράτεια του Δήμου κι αφετέρου, όλα τα φάσματα του κοινωνικού και επαγγελματικού χώρου.
Ο συνδυασμός γνωρίζει μεγάλη απήχηση και αποδοχή στο Δήμο Ερυμάνθου, καθώς συγκροτείται από δημότες, με εμπειρία, αλλά και νεότερους που θέλουν μέσα από την Τοπική Αυτοδιοίκηση να προσφέρουν στον τόπο τους.
Mάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να γίνει ανακοίνωση των υποψηφίων.
«Στόχος μας είναι να ενωθούν όλες οι υγιείς δυνάμεις του τόπου μας και να δραστηριοποιηθούν ικανά στελέχη της περιοχής μας, που ο Δήμος μας έχει ανάγκη. Επιδιώκουμε να συγκροτήσουμε μία αποτελεσματική ομάδα, η οποία αμέσως μόλις αναλάβει τα ηνία του Δήμου θα θέσει σε εφαρμογή το πρόγραμμά μας, το οποίο είναι στοχευμένο και ρεαλιστικό, προκειμένου ο Δήμος μας να αποκτήσει ταυτότητα, επιτρέποντας στους συνδημότες μας να κάνουν ένα βήμα μπροστά…», ανέφερε ο κ. Μπαρής.
Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται η σύνταξη του προγράμματος του συνδυασμού, το οποίο και θα αποτελέσει το βασικό εργαλείο της μεγάλης αυτής, προσπάθειας, καθώς στηρίζεται σε συγκεκριμένες δράσεις σε όλους τους τομείς.

Share.

Comments are closed.