Υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου ο Νίκος Πράσσος με την παράταξη «Μένω Χαλάνδρι»

0

Μία νέα ανεξάρτητη δημοτική παράταξη με τίτλο «Μένω Χαλάνδρι» δημιουργήθηκε στο Χαλάνδρι με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Νίκο Πράσσο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της παράταξης «Μένω Χαλάνδρι»
«Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,

Με μοναδικά μας όπλα τον δυναμισμό μας και την αγάπη μας για την πόλη και γνώμονά μας το συλλογικό -και όχι το ατομικό- συμφέρον αποφασίσαμε να συγκροτήσουμε την Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Μένω Χαλάνδρι.
Η Κίνησή μας εμφορείται από το κοινό όραμα μιας ομάδας ανθρώπων με διάθεση και φρέσκες ιδέες. Μιας ομάδας ανθρώπων που προσδοκά ένα νέο καλύτερο πρόσωπο για την πόλη μας και μπορεί να το καταφέρει. Μιας ομάδας ανθρώπων που επιδιώκει τη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους δημότες, χωρίς κομματικά τείχη και αποκλεισμούς.
Ο συνδυασμός μας, ανεξάρτητος, δημοκρατικός, καθαρά αυτοδιοικητικός:

  • Διαθέτει ένα πρόγραμμα προσγειωμένο και υλοποιήσιμο, με σαφείς στόχους και προτεραιότητες.
  • Επιθυμεί να μείνει μακριά από «φθηνές» και ανούσιες αντιπαραθέσεις που συχνά συναντούμε στις προεκλογικές αναμετρήσεις.
  • Διεκδικεί έναν δήμο μαχητικό που θα υπηρετεί κυρίαρχα και αποδοτικά τις ανάγκες κάθε απλού πολίτη/δημότη.
  • Φιλοδοξεί να εκφράσει την ελπίδα της ίδιας μας της απόφασης για αποτελεσματική δράση και δημιουργία ενός νέου, καλύτερου προσώπου για την πόλη μας.

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε σήμερα τη συγκρότηση του συνδυασμού Μένω Χαλάνδρι με επικεφαλής, υποψήφιο δήμαρχο, τον νυν δημοτικό σύμβουλο, Νίκο Πράσσο και σας ενημερώνουμε ότι το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα πρόκειται να πραγματοποιηθεί η επίσημη ανακήρυξη του συνδυασμού και η ανακοίνωση των αξιόλογων στελεχών που τον συγκροτούν.»

Share.

Comments are closed.