Το τρολάρισμα του Μανώλη Όθωνα στην κυβέρνηση: Η πρωτοβουλία των 6 με ΠΑΣΟΚ και η… πρωτοβουλία των 6 με ΣΥΡΙΖΑ

0

Το μέλος της Ε.Γ του Κινήματος Αλλαγής και διευθυντής του πολιτικού γραφείου της Φώφης Γεννηματά, Μανώλης Όθωνας, σχολίασε στο facebook με καυστικό αλλά και ειρωνικό τρόπο την σύμπλευση των 6 βουλευτών στον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Μανώλης Όθωνας, ανέβασε μία εικόνα που συγκρίνει τους βουλευτές Κώστα Ζουράρι, Έλενα Κουντουρά, Σπύρο Δανέλλη, Θανάση Παπαχριστόπουλο, Κατερίνα Παπακώστα και Βασίλη Κόκκαλη, που στήριξαν την κυβέρνηση κατά την τελευταία ψήφο εμπιστοσύνης και ζήτησαν να συνυπολογίζονται στη συμπολίτευση σε όλα τα νομοσχέδια όπου δεν απαιτείται ονομαστική ψηφοφορία με… την Πρωτοβουλία των έξι  για την ειρήνη και το διεθνή αφοπλισμό του Ανδρέα Παπανδρέου.
Αυτή την διεθνή πολιτική κίνηση στην οποία πρωτοστάτησαν οι ηγέτες έξι χωρών της υφηλίου, με στόχο τον περιορισμό των εξοπλισμών και την προώθηση των ειρηνευτικών διαδικασιών μεταξύ εμπολέμων κρατών.
Υπενθυμίζουμε ότι οι ηγέτες που συμμετείχαν σε αυτή την πρωτοβουλία το 1984 ήταν: οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας Ανδρέας Παπανδρέου, της Σουηδίας Ούλοφ Πάλμε, της Ινδίας Ίντιρα Γκάντι και οι πρόεδροι του Μεξικού Μιγκέλ ντε λα Μαντρίντ, της Αργεντινής Ραούλ Αλφονσίν και της Τανζανίας Τζούλιους Νιερέρε

Δείτε την ανάρτηση του κ. Όθωνας στο facebook 

Share.

Comments are closed.