Θεσσαλονίκη: Ένταση στο Μέγαρο Μουσικής μεταξύ διαδηλωτών και ΜΑΤ – Γιούχαραν Νοτοπούλου και Φάμελλο

0

Ένταση επικράτησε πριν από λίγο στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη συγκέντρωση της Επιτροπής Αγώνα για τη Μακεδονία, κατά της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου στη Θεσσαλονίκη.
Ο κ. Παυλοπουλος θα παραστεί σε εκδήλωση για το Εβραϊκό Ολοκαύτωμα στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί άτομα που θέλουν να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών.
Αστυνομικές δυνάμεις εμπόδισαν τους διαδηλωτές να προσεγγίσουν το Μέγαρο Μουσικής και φυσικά δεν έλειψαν και στιγμές έντασης, καθώς ομάδες ατόμων πέταξαν διάφορα αντικείμενα προς τις δυνάμεις των ΜΑΤ, οι οποίες απάντησαν με χρήση χημικών.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρχές έχουν προχωρήσει στη σύλληψη δύο ατόμων.
«Αξιότιμε Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλε. Γνωρίζετε πολύ καλά και έχετε ο ίδιος δηλώσει, πως η Ελλάδα αποτελεί την μόνη νησίδα περιφερειακής σταθερότητας σε μια ευρύτερη περιοχή που κατακλύζεται από την δράση δυνάμεων αναθεωρητικών, που επιμένουν σε αλυτρωτικές βλέψεις ικανές να πυροδοτήσουν ένα ντόμινο αλλαγής συνόρων» ανέγραφε το διαδικτυακό κάλεσμα της Επιτροπής Αγώνα.

Γιούχαραν Νοτοπούλου και Φάμελλο
Έντονα αποδοκίμασαν οι διαδηλωτές την Κατερίνα Νοτοπούλου και τον Σωκράτη Φάμελλο κατά την άφιξή τους στο Μέγαρο Μουσικής για την εκδήλωση για την Εθνική Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος.

Δείτε βίντεο του Thestival.gr με τα επεισόδια

Δείτε βίντεο της ιστοσελίδας thesstoday.gr με τα γιουχαΐσματα Νοτοπούλου και Φάμελλου

Share.

Comments are closed.