Der Spiegel: σε έναν στόχο απέτυχε ο Τσίπρας. Η Μέρκελ δεν εκφράστηκε εναντίον του Μητσοτάκη

0

Το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel στην ηλεκτρονική του έκδοση κάνει απολογισμό της επίσκεψης της Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα, κάνοντας αναφορά στη στήριξη της Συμφωνίας των Πρεσπών αλλά και του Τσίπρα γενικότερα.
Το Spiegel, ως απόδειξη της απόλυτης αρμονίας, αναφέρει τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram ο Αλέξης Τσίπρας, στην οποία δείχνει στην καγκελάριο τη μαγευτική θέα από την Καστέλα, όπου δείπνησαν οι δύο ηγέτες.
«Ήταν μια απόλυτη επιτυχία από την σκοπιά του Τσίπρα», αναφέρει το δημοσίευμα, που επισημαίνει όμως ότι ένα στόχο δεν τον πέτυχε ο Έλληνας πρωθυπουργός. «Εξέφρασε την εμπιστοσύνη της στην ελληνική οικονομία, αναγνώρισε τις θυσίες του ελληνικού λαού, υποστήριξε τη Συμφωνία ανάμεσα στην Ελλάδα και την ΠΓΔΜ, λέγοντας ότι “είμαι ευγνώμων στον Τσίπρα και τον Ζάεφ”», αναφέρει το Spiegel για τα όσα δήλωσε η Μέρκελ στην Αθήνα. «Σε ένα στόχο απέτυχε ο Τσίπρας. Η Μέρκελ δεν εκφράστηκε εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη», επισημαίνει το γερμανικό περιοδικό.

  • Διαβάστε το πλήρες άρθρο του δημοσιογράφου Giorgos Christides του γερμανικού περιοδικούDerSpiegel με τίτλο  Besuch in Griechenland – Nur einer Bitte kam Merkel nicht nach» στα γερμανικά, πατώντας ΕΔΩ
Share.

Comments are closed.