Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών: «Εξάρχεια – Καισαριανή, μια… μολότοφ δρόμος»

0

Ανακοίνωση με τίτλο «Εξάρχεια – Καισαριανή , μια … μολότοφ δρόμος» και με αφορμή την νέα επίθεση αναρχικών με μολότοφ κατά του κτιρίου των ΜΑΤ στην Καισαριανή, εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών.
«Πριν λίγες μέρες όταν η έδρα της Δ.Α.Ε.Α. δέχθηκε επίθεση κάποιοι μας έλεγαν “μην αρχίσετε να φωνάζετε πάλι εσείς οι συνδικαλιστές, αυτή η επίθεση συμβαίνει μια φορά στα 10 χρόνια», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση και συμπληρώνει:
«Όμως μετά από 10 ημέρες ξανάγινε! Εμείς το μόνο που ευχόμαστε είναι να μην γίνει «θεσμός», όπως οι επιθέσεις στα Εξάρχεια. Η απορία που εμείς έχουμε είναι ποιες μαγικές ιδιότητες έχουν όλοι αυτοί και εμφανίζονται – εξαφανίζονται τόσο γρήγορα; Δεν θα πούμε άλλα γιατί θα «τρέχουμε» πάλι με Ε.Δ.Ε.».
«Κάντε, κύριοι ιθύνοντες, κάτι με τους μπαχαλάκηδες, δεν πάει άλλο, μην τα βάζετε με μας που το αναδεικνύουμε. Αντιπροσωπεία της Διοίκησης της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής δίπλα στους συναδέλφους μας. Κλείνοντας, θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους σκοπούς της Δ.Α.Ε.Α. που παρά την καταδρομική τύπου επίθεση, αντέδρασαν. Δεν είναι και υπεράνθρωποι να τα κάνουν όλα, να αντιδράσουν, να καταδιώξουν, να κάνουν και συλλήψεις. Όποιος κατάλαβε – κατάλαβε…
Υ.Γ. Τα άτομα επέδειξαν τέτοια αδιαφορία και θράσος, που χτύπησαν σε ώρα αιχμής, με ανοιχτά καταστήματα και περαστικούς. Να δούμε τι άλλο θα κάνουν”», καταλήγει η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών.

 

Share.

Comments are closed.