Ομολόγησαν οι δυο δολοφόνοι της φοιτήτριας στην Ρόδο

0

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη
Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Ρόδο, τα δύο άτομα που κρατούνταν και ανακρίνονταν όλη τη νύχτα στο ΑΤ Ρόδου ομολόγησαν
Με βάση τις ίδιες πληροφορίες παραδέχονται ότι η κοπέλα δολοφονήθηκε αλλά ο ένας ρίχνει στον άλλον το έγκλημα. 
Πρόκειται για έναν 21χρονο Ροδίτη και έναν 19χρονο Αλβανό.  
Οι αστυνομικές Αρχές σε συνεργασία με Λιμενικές Αρχές  κι αφού εξέτασαν προσεχτικά όλα τα στοιχεία που έχουν στην διάθεση τους  οδηγούνται  στο συμπέρασμα ότι το έγκλημα  διεπράχθη από τους συγκεκριμένους κατηγορούμενος.
Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες από τη ροδίτικες εφημερίδες Ροδιακή και Δημοκρατική της Ρόδου, οι δυο άνδρες ζήτησαν από την φοιτήτρια να μεταβούν στο σπίτι του ενός των δυο κάτι το οποίο εκείνη  δεν δέχθηκε. Απορίας άξιο είναι το γιατί τους ακολούθησε.
Στη συνέχεια, ο Αλβανός φέρεται να κατάφερε χτυπήματα στην νεαρή γυναίκα, χτυπώντας την με σίδερο σιδερώματος στο κεφάλι και να την έπιασε από το λαιμό.  Η κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της από τραύμα στο κεφάλι και τότε οι δύο φερόμενοι ως δράστες του εγκλήματος, αποφάσισαν να «ξεφορτωθούν» την άτυχη φοιτήτρια, την οποία μετέφεραν με ένα φορτηγάκι στην δύσβατη περιοχή «Φώκια», στους Πεύκους, πετώντας την στη θάλασσα από μεγάλο ύψος, όπου και βρέθηκε το πτώμα της, το πρωί της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου.
Μέχρι χθες τα μεσάνυχτα, δεν είχε επιτραπεί στους δικηγόρους τους κ. Ακη Δημητριάδη και Στέλιο Κιουρτζή, να επικοινωνήσουν με τους εντολείς τους οι οποίοι ανακρίνοντο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Να σημειωθεί ότι ο Αλβανός, είναι πρωταθλητής πολεμικών τεχνών και μάλιστα χαρακτηρίζεται ως ιδιαιτέρως οξύθυμος.
Προφορικά οι δύο φέρονται να ομολόγησαν αλλά παραμένει άγνωστο, αν έχουν καταθέσει τα ίδια σε έγγραφη απολογία καθώς όπως αναφέρουμε και πιο πάνω δεν έχει επιτραπεί η επικοινωνία των κατηγορουμένων με τους δικηγόρους τους.
Ο πατέρας της άτυχης Ελένης, μίλησε στο ΣΚΑΪ και αποκάλυψε ότι ενημερώθηκε λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα της Τρίτης ότι «έκλεισε το ζήτημα». Ο κ. Τοπαλούδης ευχαρίστησε τους λιμενικούς γιατί εξιχνίασαν το έγκλημα «πριν την κηδεία του παιδιού μου» καθώς το μεσημέρι ο ίδιος και η σύζυγός του θα αναχωρήσουν από τη Ρόδο με τη σορό της κόρης τους
Υπενθυμίζουμε ότι η άτυχη Ελένη σπούδαζε τα τελευταία τρία χρόνια στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών, στη Ρόδο. Είχε άριστες σχέσεις με την οικογένειά της, με την οποία ήταν ιδιαίτερα δεμένη και είχε τακτική επικοινωνία.
Εμείς από τη μεριά να εκφράσουμε τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια της άτυχης Ελένης.

Share.

Comments are closed.