Σχόλιο του Διευθυντή Εκπαίδευσης Χανίων σχετικά με γνωμοδότηση της Μαρίας Τσίπρα για Σύλλογο Εκπαιδευτικών ΠΕ Χανίων

0

Προχθές στο άρθρο μας με τίτλο «Νομική Σύμβουλος ΔΟΕ: Τι ισχύει για τη μετεγγραφή μαθητή,  όταν οι γονείς έχουν χωρίσει» παρουσιάσαμε την άποψη της Νομικής Συμβούλου της ΔΟΕ για το ζήτημα αυτό.
Σήμερα, πιστοί στη δεοντολογία, παρουσιάζουμε σχόλιο του Διευθυντή ΠΕ Χανίων Μηλιαράκη Εμμανουήλ σχετικά με την αποστροφή του γνωμοδοτικού σημειώματος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Χανίων που αναφέρει μεταξύ των άλλων και τα εξής: «Η μητέρα διαμαρτυρήθηκε στο Υπουργείο γιατί το σχολείο υποδοχής δεν δέχτηκε τη φοίτηση του παιδιού χωρίς τα έγγραφα της μετεγγραφής.
Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης με τη σειρά του μετά την παρέμβαση του Υπουργείου  πιέζει τον Διευθυντή του Σχολείου φοίτησης να προωθήσει το αίτημα

Το σχόλιο του κ. Μηλιαράκη Εμμανουήλ
«Τι να πει κανένας για τα ασύστολα επαναλαμβανόμενα ψεύδη που διαδίδουν μονίμως ορισμένοι ….κύκλοι;;;; Συγκεκριμένα η αιρετός του ΣΕΠΕ Χανίων υπέβαλλε το ερώτημα και ΨΕΥΔΕΤΑΙ ότι ο Διευθυντής Π.Ε. Χανίων Μηλιαράκης Εμμ.
πιέζει το Διευθυντή του Σχολείου για μετεγγραφή . Ο ίδιος ο Διευθυντής της σχολικής μονάδας επιβεβαιώνει ότι ΔΕΝ υπήρξε η παραμικρή προτροπή από μέρους μου για να προωθήσει το αίτημα .
Επίσης δεν υπήρξε παρέμβαση από το Υπουργείο πέρα από την επικοινωνία για διευκρινίσεις καθώς υπήρχε μονομερής ενημέρωση του Υπουργείου .
Με βεβαιότητα στη Διεύθυνσή μας διαχειριστήκαμε άριστα συμβουλευτικά το θέμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το καλό του παιδιού.
Δεν υπάρχουν λόγια …και δεν είναι η πρώτη φορά που ψεύδονται.
Διευθυντής Π.Ε. Χανίων
Μηλιαράκης Εμμανουήλ
»

Share.

Comments are closed.