100 χρόνια ΚΚΕ: Μεγάλη εκδήλωση στο ΣΕΦ την ερχόμενη Κυριακή

0

Το ΚΚΕ γίνεται πια 100!
«Ένας αιώνας μ’ αγώνες και θυσία», όπως λέει το σύνθημά του.
Για το λόγο αυτό κάνει μεγάλη πολιτική – πολιτιστική εκδήλωση στο ΣΕΦ.
Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Γ.Γ. της ΚΕ του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας, ενώ θα ακολουθήσει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.
Το καλλιτεχνικό μέρος της εκδήλωσης περιλαμβάνει μεγάλη συναυλία αφιερωμένη στα 100 χρόνια του Κόμματος.
Στη σκηνή του ΣΕΦ θα ακουστούν τραγούδια των μεγαλύτερων συνθετών της Ελλάδας, όπως του Μίκη Θεοδωράκη, του Απόστολου Καλδάρα, του Σταύρου Κουγιουμτζή, του Χρήστου Λεοντή, του Μάνου Λοΐζου, του Γιάννη Μαρκόπουλου, του Θάνου Μικρούτσικου, του Σταύρου Ξαρχάκου και του Μάνου Χατζιδάκι. Τη δική τους ξεχωριστή θέση θα έχουν τα αντάρτικα, καθώς και διεθνή επαναστατικά τραγούδια.
Θα δώσουν το «παρών» ορισμένοι από τους μεγαλύτερους ερμηνευτές του τόπου μας: Ρίτα Αντωνοπούλου, Καλλιόπη Βέττα, Γλυκερία, Παντελής Θαλασσινός, Βασίλης Λέκκας, Μανώλης Μητσιάς, Γιώργος Νταλάρας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης και Μαρία Φαραντούρη. Επίσης θα τραγουδήσουν οι: Γιώργος Γεωργακάκης, Δημήτρης Κανέλλος, Πολυξένη Καράκογλου, Ροδάνθη Κασκαφέτου, Περικλής Μαλακατές, Κώστας Τριανταφυλλίδης και Αμέρισσα Φτούλη.
Θα ακουστούν οι ηθοποιοί Νικολέτα Βλαβιανού, Δημήτρης Καταλειφός, Γιώργος Κιμούλης, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Φίλιππος Σοφιανός.
Την ορχήστρα θα διευθύνει ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης. Τη σκηνοθεσία της εκδήλωσης έχει αναλάβει η Δανάη Κατσαμένη.

Share.

Comments are closed.