Φώφη Γεννηματά στο Σπόρτιγκ: Ο κ. Τσίπρας έγινε βαρίδι της αριστεράς

0

«Ισχυρή εντολή» για να γίνει το Κίνημα Αλλαγής δύναμη ανατροπής και να εξασφαλίσει πραγματικά προοδευτική διακυβέρνηση την επόμενη μέρα, ζήτησε από το Γήπεδο του Σπόρτινγκ και τον εορτασμό της συμπλήρωσης ενός έτους από την ίδρυση του νέου φορέα η Φώφη Γεννηματά.
«Παίζοντας το τελευταίο του χαρτί, ο Αλέξης Τσίπρας τα δίνει όλα. Και το παίζει με την κυνικότητα του χαρτοπαίχτη. Όχι του υπεύθυνου πρωθυπουργού μιας χώρας» τόνισε η επικεφαλής του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς
«Το μακεδονικό, το συνταξιοδοτικό, το εκκλησιαστικό, το συνταγματικό, το φορολογικό, το παίγνιο με τους θεσμούς και τη δημοκρατία, το αντίδωρο στη φτωχοποίηση, το εμφυλιοπολεμικό μένος για τους πολιτικούς του αντιπάλους, συνθέτουν ένα εκρηκτικό μωσαϊκό» επισήμανε η Φώφη Γεννηματά στην ομιλία της για τα πρώτα γενέθλια του Κινήματος Αλλαγής
«Ελπίζω να μην πληρώσει πάλι η χώρα το θολωμένο του μυαλό του κ. Τσίπρα» είπε χαρακτηριστικά. 
«Αυτή είναι η τελευταία κυβερνητική θητεία μιας ομάδας που καταπάτησε αρχές και αξίες. Μιας καιροσκοπικής ομάδας, χωρίς ιδεολογική ταυτότητα. Ο κ.Τσίπρας έγινε βαρίδι της αριστεράς» προσέθεσε και συγκέντρωσε τα πυρά της και στον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας:
«Παρακολουθεί ως θεατής τις υπόγειες διαδρομές του Καραμανλισμού, τις παράλληλες και ενοχικές του σχέσεις με την κρατούσα κατάσταση, τους εκπροσώπους του σε δημόσια αξιώματα να κινούν τα νήματα, τις κατεστημένες και αναχρονιστικές δομές της παράταξής του».
Στην εκδήλωση για πρώτα γενέθλια του Κινήματος Αλλαγής έδωσαν το παρών όλα τα κορυφαία στελέχη. Για πρώτη φορά από τη διάσπαση του 2015 Γιώργος Παπανδρέου και Ευάγγελος Βενιζέλος είχαν μια παγωμένη χειραψία.

Δείτε βίντεο με την ομιλία της Φώφης Γεννηματά στο ΣΠΟΡΤΙΓΚ για τον 1 χρόνο του Κινήματος Αλλαγή

Δείτε φωτογραφικό υλικό του www.fourtounbis.gr από την  εκδήλωση

Share.

Comments are closed.