Πέθανε φίλαθλος του Ολυμπιακού από καρδιακό επεισόδιο στο «Γ. Καραϊσκάκης»

0

Την τελευταία του πνοή άφησε ο οπαδός του Ολυμπιακού, ο οποίος μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο “Γ. Καραϊσκάκης”, “κατέρρευσε” στην κεντρική θύρα κάτω από τα επίσημα.
Το αποτέλεσμα του ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης» πέρασε σε δεύτερη μοίρα κι αυτό γιατί ένας άνθρωπος έφυγε από τη ζωή.
Μετά το τέλος του αγώνα, ένας φίλαθλος του Ολυμπιακού κατέρρευσε. Οι άντρες του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο, ενώ και το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού πήγε αμέσως στην κερκίδα, κάνοντας του μαλάξεις, προκειμένου ο άτυχος άνδρας να συνέλθει.
Οι γιατροί ζήτησαν άμεσα φορείο, ώστε ο φίλος του Ολυμπιακού να διακομισθεί στο νοσοκομείο, ωστόσο ο άτυχος άνδρας δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και κατέληξε.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον φίλαθλο της ομάδας μας, ο οποίος έφυγε από τη ζωή κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΟ.
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και όλη η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, πενθεί για τον χαμό του φιλάθλου μας, Γιάννη Δήμαρχου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, κατά τη διάρκεια του αποψινού αγώνα.»

Τα συλλυπητήρια της για τον χαμό του φιλάθλου του Ολυμπιακού εξέφρασε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και στην οικογένεια του άτυχου φιλάθλου, που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της σημερινού αγώνα», αναφέρει η ανακοίνωση του «τριφυλλιού».

Συλλυπητήρια και στην οικογένεια του άτυχου φίλου του Ολυμπιακού εξέφρασε και η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ. 

 

Share.

Comments are closed.