Πυρά ΝΔ & ΚΙΝΑΛ κατά Πολάκη για ανάρτηση στο Facebook σχετικά με τους νεκρούς στο Μάτι

0

Την οργισμένη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας και του Κινήματος Αλλαγής προκάλεσε μια  ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, στο Facebook σχετικά με τους νεκρούς της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι και στα θύματα της πυρκαγιάς στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.
Απευθυνόμενος προς την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, ο κ. Πολάκης έγραψε: «Rena Dourou ακόμα να παραιτηθείς; Μαθαίνω για μεγάλες πυρκαγιές και πολλούς νεκρούς στη Καλιφόρνια! Γιατί δεν έδωσες εντολή εκκένωσης ε
Συνεχίζοντας το μήνυμά του, ο κ. Πολάκης επιτίθεται σε μερίδα των ΜΜΕ, λέγοντας πως δεν προβάλουν όσα έχει κάνει εδώ και δύο μήνες η περιφέρεια και το υπ. Υποδομών.
«Τα όσα έχετε κάνει δυο μήνες τώρα εσείς ως περιφέρεια και το υπ. Υποδομών στο Μάτι γιατί άραγε κανένα συστημικό ΜΜΕ δεν τα λέει; Μόνο τις μέρες της τραγωδίας εμπορεύονταν ψεύτικη θλίψη», καταλήγει ο κ. Πολάκης.

Η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας
Η ανάρτηση του κ. Πολάκη προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας,.

Νέα Δημοκρατία: Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο τέτοια κατάντια
«Ο αγαπημένος υπουργός του κ. Τσίπρα έφτασε πλέον στο σημείο να κάνει “αστειάκια” ακόμη και με τους 99 νεκρούς στο Μάτι», αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της.
Η ΝΔ συνδέει μάλιστα τον κ. Πολάκη με τον κ. Τσίπρα, τιτλοφορώντας την ανακοίνωσή της «Πολάκης = Τσίπρας».
«Το πρόβλημα της χώρας, όμως, δεν είναι ο Παύλος Πολάκης. Είναι ο Αλέξης Τσίπρας που όχι μόνον τον διατηρεί στην κυβέρνησή του, αλλά δε ντρέπεται και να τον υποστηρίζει δημοσίως. Θα το επαναλαμβάνουμε κάθε μέρα: Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο τέτοια κατάντια», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Κίνημα Αλλαγής: Ο κ. Πολάκης κάνει πλακίτσα πάνω στην τραγωδία
Επίθεση εξαπέλυσε και το Κίνημα Αλλαγής, μέσω του εκπροσώπου του, Παύλο Χρηστίδη, ο οποίος δήλωσε πως «την ώρα που οι κάτοικοι της Ανατολικής Αττικής κάνουν αγώνα να ξαναστήσουν τη ζωή τους, ο πραγματικός κυβερνητικός εκπρόσωπος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, κ. Πολάκης, κάνει πλακίτσα πάνω στην τραγωδία».

«Αντί για συγγνώμη και σιωπή, ειρωνείες. Ντροπή», κατέληξε ο κ. Χρηστίδης.

Share.

Comments are closed.