Φώφη Γεννηματά: Ο λαϊκισμός και η συντήρηση έχουν εξαπολύσει επίθεση στην παράταξη – Στηρίζουμε τον Γιάννη Μπουντρούκα

0

Στην κατάμεστη η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης έγινε η ομιλία της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά. Με αφορμή την παρουσία της Προέδρου έγινε και επίσημα η παρουσίαση της υποψηφιότητας για την Περιφέρεια Πελοποννήσου του Γιάννη Μπουντρούκα.
Η κ. Γεννηματά στην Τρίπολη ανέφερε μεταξύ ων άλλων ότι: «Το Κίνημα Αλλαγής δίνει δυναμικό παρών κι όσο μας χτυπάνε τόσο δυναμώνουμε. Είμαστε απέναντι στον λαϊκισμό και στη συντήρηση που έχουν εξαπολύσει ολόπλευρη επίθεση στην παράταξή μας» και συμπλήρωσε: «Είμαστε ενοχλητικοί γιατί είμαστε η γνήσια προοδευτική δύναμη αλλαγής κόντρα στα μικροκομματικά συμφέροντα και τις επιδιώξεις του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ. Είμαστε η γνήσια πατριωτική δύναμη απέναντι στην ακροδεξιά και τους εθνικιστές».
Η Φώφη Γεννηματά μιλώντας σε κομματικά στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, τα οποία κάλεσε να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Γιάννη Μουντρούκα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ανέφερε ότι το Κίνημα Αλλαγής ζητεί ισχυρή εντολή για να γίνει δύναμη ανατροπής και να εξασφαλίσει πραγματικά προοδευτική διακυβέρνηση.
«Στις ερχόμενες εθνικές εκλογές ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής σημαίνει ένα ηχηρό όχι στις πολιτικές των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και της ΝΔ. Όχι στο χθες. Όχι στη συντήρηση. Σημαίνει ένα ισχυρό ναι σε προοδευτική αλλαγή» είπε η κ. Γεννηματά και τόνισε ότι: «Δεν είμαστε ο τρίτος πόλος. Είμαστε ο μόνος δρόμος για μια πραγματικά προοδευτική διακυβέρνηση. Με σαφή στρατηγική και νέους εθνικούς στόχους. Μια νέα διακαι ο ΣΑΥΡΙΖΑκυβέρνηση που θα ενώνει αντί να διχάζει».
Σχετικά με τη Συνταγματική Αναθεώρηση η κ. Γεννηματά υπογράμμισε ότι «ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ παίζουν και με τη Συνταγματική Αναθεώρηση. Ο καθένας για τα δικά του οφέλη και οι δύο μαζί για να συμπιέσουν τον δικό μας ζωτικό πολιτικό χώρο. Δεν θα τους κάνουμε το χατίρι: Ήμαστε οι πρώτοι που διαμορφώσαμε στέρεες θέσεις για το Σύνταγμα και τις θέσαμε στον δημόσιο διάλογο. Ας τοποθετηθεί ο καθένας πάνω σε αυτές για να δούμε αν θέλουν πραγματικά συγκλίσεις ή παίζουν -ξανά- φθηνό θέατρο
Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ υποστήριξε ακόμη, ότι η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή με αλλαγή πολιτικής πριν να είναι οριστικά αργά. «Χρειάζεται ξανά δημοκρατική και προοδευτική αλλαγή με σαφή στρατηγική και νέους εθνικούς στόχους» τόνισε, προσθέτοντας «χρειάζεται γι’ αυτό μια νέα διακυβέρνηση που ενώνει αντί να διχάζει. Για αυτό χτυπάμε την καμπάνα της εθνικής αφύπνισης, για να πάρει ο λαός την κατάσταση στα χέρια του».
«Ο τόπος χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση με προοδευτική ατζέντα που θα κερδίσει τη χαμένη αξιοπιστία και εμπιστοσύνη στο εσωτερικό και στο εξωτερικό» κατέληξε.

Share.

Comments are closed.