Εξιχνιάστηκε Δολοφονία φαρμακοποιού στο Ν. Ψυχικό: Οφειλή 300.000 ευρώ και κατάσχεση ενός ακινήτου η αιτία

0

Η κατάσχεση ακινήτου από τον 57χρονο φαρμακοποιό για μια οφειλή 300.000 ευρώ, ήταν αυτή που όπλισε το χέρι του 51χρονου εργολάβου οικοδομών.
Οι αστυνομικοί είχαν από την πρώτη στιγμή της δολοφονίας του φαρμακοποιού ενδείξεις για γνωριμία δράστη και θύματος, καθώς και για διάλογο… θανάτου ανάμεσά τους πριν ο δράστης σηκώσει το περίστροφο των 22 ΜΜ και πυροβολήσει εναντίον του.
Από τα πρώτα στοιχεία φαίνεται ότι ο δράστης χρωστούσε στον φαρμακοποιό περίπου 300.000 ευρώ. Αυτή η οικονομική διαφορά έφρασε στις δικαστικές αίθουσες και το θύμα πέτυχε την κατάσχεση ακινήτου.
Το πρωί της 8ης Σεπτεμβρίου, ο 57χρονος φαρμακοποιός βγήκε από το σπίτι του, στη συμβολή των οδών Πλαστήρα και Ιωνίας στο Νέο Ψυχικό, με σκοπό την αποστολή ενός δέματος προς τον γιο του στην επαρχία. Ο δολοφόνος τον προσέγγισε γρήγορα, το θύμα άνοιξε το παράθυρο, είχαν μια μικρή σε χρόνο συνομιλία, και στη συνέχεια ο δράστης πυροβόλησε εναντίον του και τον τραυματίσε θανάσιμα.
Τελικά η συλλογή πληροφοριών για τις εκκρεμότητες του θύματος που θα μπορούσαν να αποτελέσουν κίνητρο για την δολοφονία του, εικόνων από το σημείο τέλεσης και τα λάθη και η προχειρότητα κινήσεων του δράστη, οδήγησαν τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής στα ίχνη του 51χρονου άνδρα, ο οποίος προσήχθη στα αστυνομικά γραφεία και λίγη ώρα αργότερα ομολόγησε την πράξη του

Share.

Comments are closed.