κ. Τσίπρα δες αυτό: «Γιάννης Λαμπίρης: Ο Πέτρος Κωνσταντινέας είναι καλά!!!!»

0

Διάβασα με πάρα πολύ μεγάλη έκπληξη την ανάρτηση στα sosil media του Γιάννη Λαμπίρη, εκπρόσωπου τύπου της Νομαρχιακής Μεσσηνίας του ΚΙΝΑΛ
Γιατί με  έκπληξη; Διότι οι κυβερνώντες μας έχουν συνηθίσει στην ύβρη των πολιτικών τους αντιπάλων και στο δόγμα «Όσοι δεν είναι μαζί μας είναι εχθροί».
Να που ο Γιάννης Λαμπίρης του ΚΙΝΑΛ κάνει μια άλλη προσέγγιση στην πολιτική! Μια προσέγγιση που είχαμε όλοι μας ξεχάσει… Είναι το ανθρώπινο πρόσωπο, που οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κατάργησαν από τον πολιτικό διάλογο.
Μπράβο σου, ρε Γιάννη!!! Μακάρι να σε αντιγράψουν και άλλοι!!!
Κι εσείς και η παρέα σας αγαπητέ κ. Κωνσταντινέα είναι καιρός πια να ζητήσετε μια συγγνώμη από την κοινωνία την οποία οδηγήσατε εκεί που σας βόλευε με μοναδικό στόχο τη νομή της εξουσίας και μόνο. Ποτέ δεν είναι αργά… Ο Γιάννης σας άνοιξε το δρόμο!!!!

Διαβάστε την ανάρτηση του Γιάννη Λαμπίρη για την  επίθεση που δέχτηκξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας
«Μόλις πριν από λίγο γύρισα από το νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου επισκέφθηκα μαζί με φίλους τον βουλευτή Μεσσηνίας Πέτρο Κωνσταντινέα. Έχω αμέτρητες φορές κάνει κριτική στον Κωνσταντινέα ως πολιτικό και φυσικά θα συνεχίσω να κάνω, όμως τα κόμματα και οι πολίτες του προοδευτικού χώρου, οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι σε κρίσιμα ζητήματα, όπως η άνανδρη επίθεση που δέχτηκε ο Πέτρος στο γήπεδο του Μεσσηνιακού από ακροδεξιά στοιχεία. Η δημοκρατία δεν εκβιάζεται και οποιαδήποτε μορφή βίας είναι καταδικαστέα ακόμη κι αν διαφωνούμε ή συμφωνούμε με το θύμα. Μπορεί να διαφωνώ με κάποιους αλλά θα έδινα τα πάντα για να μπορούν να λένε ελεύθερα τη γνώμη τους, γιατί αυτά είναι τα πιστεύω μου! Ο Πέτρος είναι καλά, στην αγκαλιά της οικογένεια του και αυτό είναι που μετράει! Όσοι χρησιμοποιούν τη βία και τον εκφοβισμό θα μας βρουν απέναντι τους.»

Μπράβο Γιάννη… Αυτό θα πει δημοκρατία!!!
Άλλες εποχές – Άλλα ήθη!!!!

Προηγούμενα άρθρα

  1. Γιάννης Λαμπίρης: Ο κ. Τσίπρας είναι ένας πολιτικός «θιασάρχης»
  2. Γιάννης Λαμπίρης*: Ανοιχτή επιστολή βόμβα εναντίον του Γιάννη Ραγκούση
  3. Γιάννης Λαμπίρης*: Το μέλλον της ΕΕ μπορεί να έχει μόνο προοδευτικό και σοσιαλιστικό πρόσημο
Share.

Comments are closed.