Από την Τριπολιτσά η Φώφη ξεκινά την «Πορεία στο λαό» στον δρόμο για τις εκλογές

0

Επίθεση στην κυβέρνηση, αλλά και τη ΝΔ θα εξαπολύει με κάθε ευκαιρία η Φώφη Γεννηματά, στον δρόμο προς τις εκλογές, που στην Χαριλάου Τρικούπη εκτιμούν ότι δεν θα αργήσουν. Για του λόγου το αληθές, η εκτίμηση είναι ότι θα γίνουν στις αρχές του νέου έτους και πάντως το αργότερο ως τον Μάιο, με το Κίνημα Αλλαγής να επιχειρεί να πείσει ως τότε ότι δεν αποτελεί απλά εναλλακτική λύση απέναντι στα δύο μεγάλα κόμματα, αλλά την μόνη πραγματική διέξοδο της χώρας από την κρίση.
Σε αυτό το πλαίσιο, στο Κίνημα Αλλαγής δρομολογούν μία νέα «πορεία στο λαό», με σειρά περιοδειών των στελεχών του ανά την Ελλάδα, αλλά και περιφερειακές συνδιασκέψεις, μέσα από τις οποίες θα κλείσουν τις όποιες εκκρεμότητες σε ψηφοδέλτια είτε για τις αυτοδιοικητικές, είτε για τις εθνικές εκλογές. Την ίδια ώρα, προγραμματίζονται θεματικές εκδηλώσεις, με έμφαση στην Παιδεία, την Υγεία, τη Νέα Γενιά, το Δημογραφικό και τις Γυναίκες, ενώ το βάρος πέφτει και στην προετοιμασία της Εθνικής Συνδιάσκεψης του Κινήματος Αλλαγής που προγραμματίζεται για τα τέλη του έτους.
Στην Πελοπόννησο και ιδιαίτερα στην Τριπολιτσά θα βρεθεί σήμερα και αύριο η Φώφη Γεννηματά προκειμένου να παραβρεθεί στις εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 197 ετών από την Άλωση της πόλης. Εκεί, θα έχει και πλήθος επαφών και συζητήσεων με τοπικούς παράγοντες, προκειμένου να λυθεί ο γρίφος της εκπροσώπησης του κόμματος στην περιοχή στις αυτοδιοικητικές εκλογές, και γιατί όχι σε κάποιον βαθμό και στις εθνικές.

Share.

Comments are closed.