Γιάννης Μανιάτης: Με εντολή Τσίπρα η αναστολή κατεδαφίσεων από Νοέμβριο 2015

0

Στο επικοινωνιακό σόου και την υποκρισία της κυβέρνησης με την άναρχη δόμηση επιμένει η αντιπολίτευση. Το Μαξίμου λέει ότι θα στείλει άμεσα τις μπουλντόζες, ενώ ο πρωθυπουργός υπόσχεται κατεδάφιση χιλιάδων αυθαίρετων κτισμάτων
Πάντως τα κυβερνητικά στελέχη τις τελευταίες ημέρες έχουν επιδοθεί σε μια προσπάθεια να χτίσουν το αφήγημα περί αυθαιρέτων στο Μάτι που οδήγησαν στην καταστροφή και να αποποιηθούν των ευθυνών που φέρουν κυβερνητικοί λειτουργοί, το… παρελθόν συνεχώς τους διαψεύδει.
Τελευταίο «επεισόδιο» η σημερινή καταγγελία του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γιάννη Μανιάτη, ότι το Νοέμβριο του 2015 κατατέθηκε με εντολή του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, τροπολογία για αναστολή κατεδάφισης αυθαιρέτων, ακόμη και μετά από τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις
«Το Νοέμβριο 2015, με εντολή Α. Τσίπρα σε Π. Κουρουμπλή κ Ι. Τσιρώνη, κατατέθηκε τροπολογία για αναστολή κατεδάφισης αυθαιρέτων. Μετά τις παρεμβάσεις μας, πάλι με εντολή Α. Τσίπρα, αποσύρθηκε για να επανακατατεθεί σε επόμενο νομοσχέδιο» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μανιάτης στο λογαριασμό του στo Facebook.
Ο κ. Μανιάτης στην ανάρτησή του δημοσιοποιεί και την συζήτηση από τα πρακτικά, όπου Γιάννης Τσιρώνης είπε επί λέξη: «Μετά τα όσα προηγήθησαν συμφωνήσαμε με τον πρωθυπουργό η συγκεκριμένη τροπολογία να κατατεθεί σε επόμενο νομοσχέδιο».
Δείτε την τροπολογία, όσο και το απόσπασμα των πρακτικών που δημοσιοποίησε ο πρώην υπουργός:

Share.

Comments are closed.