Φώφη Γεννηματά: Είμαστε απέναντι και από Τσίπρα και από Μητσοτάκη

0

Επίθεση κατά των κ.κ. Τσίπρα και Μητσοτάκη εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά λέγοντας πως και για τους δύο «η επιλογή τους είναι πόλωση και διχασμός». «Είμαστε απέναντι και στους δύο» θέλησε να ξεκαθαρίσει και απευθυνόμενη στους δύο πολιτικούς είπε: «Τι να συζητήσουμε κ. Μητσοτάκη σήμερα, τα τετελεσμένα; τον Αφήσατε τον πρωθυπουργό, σας συμφέρει να κάνουν άλλοι τις συντηρητικές επιλογές αντίο για σας. Από την άλλη μεριά ο κ. Τσίπρας έχει γίνει ο μεγάλος χορηγός της ΝΔ. Κάνει ό,τι μπορεί για να δυναμώσει ο κ. Μητσοτάκης».
Το κακό είναι ότι το μάρμαρο το πληρώνει ο ελληνικός λαός, υπογράμμισε κατηγορώντας τον κ. Τσίπρα για τυχοδιωκτισμό και τον κ. Μητσοτάκη για καιροσκοπισμό.
Μιλώντας για τη σημερινή επέτειο του δημοψηφίσματος είπε: «Ακριβή επέτειος η σημερινή, αλλά είναι αργά για δάκρυα».
«Ακούσαμε την κυβέρνηση να επικαλείται τους Ευρωπαίους. Οι Ευρωπαίοι έχουν τους δικούς τους λόγους να επιχαίρουν για τις αποφάσεις του Eurogroup. Δεν βλέπουν έξοδο, αλλά βλέπουν ότι δεν θα χάσουν ούτε ευρώ γιατί έχει μπει υποθήκη η δημόσια περιουσία της Ελλάδας» συνέχισε αναφερόμενη στο Eurogroup. Σημείωσε ότι σε καμία περίπτωση η απόφαση του Eurogroup δεν σημαίνει το τέλος των μνημονίων καθώς θα συνεχιστεί η στενή επιτήρηση.
«Τόσο αυτή η κυβέρνηση όσο και οι δεσμεύσεις που ανέλαβε κάθε άλλο παρά δημιουργούν ασφάλεια στις αγορές».
«Αφού κ. Τσίπρα όπως λέτε έχουμε καθαρή έξοδο, αποδείξτε επιτέλους ότι η υπογραφή σας έχει αξία και δεσμευτείτε σήμερα ότι δεν θα υπάρξουν περικοπές στις συντάξεις. Και μη διανοηθείτε να παίξετε με τους συνταξιούχους απλώς αναβάλλοντας την εφαρμογή του μέτρου».

Share.

Comments are closed.