Κίνημα Αλλαγής: Οι πολίτες είναι στο έλεος των μπαχαλάκηδων και των κακοποιών [Βίντεο]

0

Για προκλητική αδιαφορία κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Τόσκα το Κίνημα Αλλαγής, σε βίντεο του Τομέα Επικοινωνίας με θέμα την ασφάλεια των πολιτών και την εγκληματικότητα.
Στο βίντεο γίνεται λόγος για τα φαινόμενα ανομίας και παραβατικότητας με επικρίσεις για τον τρόπο που η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τα ζητήματα της ασφάλειας των πολιτών.
Στο βίντεο του Τομέα Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, αναφέρεται: «Οι πολίτες στο έλεος των κακοποιών και των μπαχαλάκηδων. Τσίπρας και Τόσκας αδιαφορούν προκλητικά». Υπάρχουν πλάνα από την πρόσφατη επίθεση κουκουλοφόρων στο υπουργείο Ανάπτυξης και τις βόμβες μολότοφ κατά των ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη, του Ρουβίκωνα και κακοποιών σε σπίτια πολιτών, καθιστώντας υπεύθυνους προσωπικά τον πρωθυπουργό και τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη.
Άλλωστε για το ίδιο θέμα η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, μετά την συνάντηση της με τον Σύλλογο Κατοίκων των Εξαρχείων, έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Στα Εξάρχεια πέρασα τα παιδικά μου χρόνια. Σε μια ήσυχη αγαπημένη γειτονιά που έσφυζε από ζωή.
Εδώ και αρκετά χρόνια δεν είναι πια έτσι.
Η παραβατικότητα και η βία έχουν κάνει τη ζωή των κατοίκων αφόρητη.
Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ έδωσε χώρο στην ανομία και την αυθαιρεσία, ανέχεται προκλητικά την κλιμακούμενη τυφλή βία.
Οι πολίτες των Εξαρχείων πήραν μια την πρωτοβουλία να διεκδικήσουν αυτονόητο δικαίωμα τους για ασφάλεια  και να θέσουν την κυβέρνηση ενώπιων των ευθυνών της.  Ευθυνών που παρά την διαχρονικότητα του προβλήματος  είναι μεγάλες. Ξεπερνούν τον κ. Τόσκα και βαρύνουν προσωπικά τον κ. Τσίπρα.
Το Κίνημα Αλλαγής είναι και θα παραμείνει ενεργά στην πρώτη γραμμή  στήριξης των πολιτών που δικαιούνται να εργάζονται και να ζουν σε μια ήσυχη και ασφαλή πόλη

Δείτε το σχετικό βίντεο με τίτλο: «Οι πολίτες στο έλεος των κακοποιών και των μπαχαλάκηδων. Τσίπρας και Τόσκας αδιαφορούν προκλητικά»

Share.

Comments are closed.