Le Point: Ο δικτάτορας Ερντογάν

0

Με φωτογραφία του Ερντογάν και τίτλο “Ο Δικτάτορας” στο εξώφυλλο κυκλοφορεί το γαλλικό περιοδικό Le Point, κάτι που έχει προκαλέσει συζητήσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Το κείμενο στις εσωτερικές σελίδες είναι πολύ πιο σκληρό από το εξώφυλλο γιατί κατηγορεί ευθέως των Ερντογάν για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει, ειδικά μετά από την απόπειρα πραξικοπήματος .
Το καθεστώς Ερντογάν κάνει ότι είναι δυνατόν για να επιβεβαιώσει όλα αυτά.
Ενδεικτική είναι η είδηση της ματαίωσης αεροπορικών επιδείξεων επειδή οι πιλότοι των αεροσκαφών που θα τις υλοποιούσαν έκαναν το τραγικό λάθος να χαιρετήσουν τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Έτσι μια ομάδα πιλότων της Τουρκικής Ένοπλης Δύναμης (TSK) δεν πέταξαν σε προγραμματισμένες αεροπορικές επιδείξεις επειδή εμφανίζονται σε φωτογραφία να χαιρετούν τον υποψήφιο του Δημοκρατικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) Muharrem İnce στο αεροδρόμιο!
Η φωτογραφία που παραθέτουμε είναι από το αεροδρόμιο της Σαμψούντας στις 19 Μαΐου, όπου ο Ince βρέθηκε εκεί καθώς επέστρεφε από τους εορτασμούς της Ημέρας Νεολαίας και Αθλητισμού στην επαρχία του Ευξείνου Πόντου. Αν μη τι άλλο… ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!

  • Διαβάστε το άρθρο του δημοσιογράφου και ανταποκριτή Romain Gubert του γαλλικού περιοδικού Le Point με τίτλο «Turquie: Erdogan, le dictateur» στα γαλλικά, πατώντας ΕΔΩ
Share.

Comments are closed.