Μανόλο Χιμένεθ: Σκληρό, αλλά τελείωσα από την ΑΕΚ

0

Ο Μανόλο Χιμένεθ με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα Contra.gr επιβεβαίωσε το τέλος της συνεργασίας του με την ΑΕΚ, ρίχνοντας και τυπικά τους «τίτλους τέλους».
Συγκεκριμένα, ο Ανδαλουσιάνος τεχνικός τόνισε: «Τελείωσα από την ΑΕΚ. Την άλλη εβδομάδα θα μιλήσω για όλους και για όλα. Είναι πολύ σκληρό για μένα αλλά πρέπει να συνεχίσω».
Όσον αφορά στον αντικαταστάτη του, είναι δεδομένο το ενδιαφέρον για τον Μαρίνο Ουζουνίδη και εντός της ημέρας είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις.
Ποιες είναι οι αιτίες του διαζυγίου
Μια αιτία του διαζυγίου είναι η σημαντική διαφορά στο οικονομικό που είχε προκύψει μεταξύ των δύο πλευρών και είχε να κάνει αποκλειστικά με την … εφορία στις καθαρές αποδοχές που του προτάθηκαν και δεν είναι …100% καθαρισμένες από το ποσοστό του φόρου. Αυτή, λοιπόν, η διαφορά, σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο Μανόλο Χιμένεθ έχει πρόταση και από την Λας Πάλμας, είναι οι αιτίες που οδήγησαν στο διαζύγιο.

H ΑΕΚ έδωσε προθεσμία στον Ανδαλουσιανό τεχνικό να απαντήσει στα όσα συζήτησαν  όμως εκείνος δεν άλλαξε άποψη για σημαντικές… λεπτομέρειες του νέου συμβολαίου, περιμένοντας ως Πρωταθλητής να κάνει … ένα βήμα πίσω ο διοικητικός ηγέτης  και να τον… επιβραβεύσει. Ο Μελισσανίδης όταν πληροφορήθηκε επίσημα ότι ο Μανόλο μιλάει παράλληλα και με την Λας Πάλμας, αποφάσισε να αποσύρει την πρόταση από το τραπέζι και πλέον στην πρωταθλήτρια Ελλάδας κοιτάζουν την επόμενη ημέρα.

Share.

Comments are closed.