Σύμβουλος Ερντογάν: Μαζέψαμε τις σημαίες και στείλαμε βίντεο στην Ελλάδα – Διαψεύδει ο Κουβέλης

0

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε ο σύμβουλος του τούρκου προέδρου Γιγίτ Μπουλούτ (Yiğit Bulut)
Αναφερόμενος στο περιστατικό με τη σημαία στην βραχονησίδα Μικρός Ανθρωποφάς, ο γνωστός για την ακραία ρητορική του σύμβουλος του Ερντογάν, υπογράμμισε ότι δεν κατέβασαν μόνο τη μια σημαία όπως είπε ο πρωθυπουργός της χώρας Μπιναλί Γιλντιρίμ, αλλά «κατέβασαν σε ένα βράδυ» και άλλες σημαίες από  βραχονησίδες. Ο Γιγίτ Μπουλούτ υποστήριξε μάλιστα ότι έστειλαν και σχετικό βίντεο σε κυβερνητικούς αξιωματούχους.
Σχετικά με έναν πιθανό  πόλεμο Τουρκίας – Ελλάδας, συνέχισε την προκλητική του ρητορική, σημειώνοντας «πως θα ήταν ντροπή για εμάς να κάνουμε πόλεμο με την Ελλάδα βλέποντας το θέμα από τεχνικής σκοπιάς. Θα ήταν σαν ένας ενήλικος να χτυπάει ένα παιδί στην κούνια, βλέποντας κανείς το συσχετισμό δυνάμεων μεταξύ των δύο χωρών».
Ο ίδιος προειδοποιεί τους έλληνες πολιτικούς και υπουργούς ότι με την συμπεριφορά τους επιδεικνύουν «εχθρότητα του Ισλάμ και της Τουρκίας» κάτι το οποίο όμως, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Αμπντουλάχ Μποζγκούρτ (Abdullah Bozkurt) που έφερε στη δημοσιότητα τις νέες προκλητικές δηλώσεις του συμβούλου του προέδρου Ερντογάν, ο Μπουλούτ, «μπορεί αυτό να φέρει ανεπιθύμητα αποτελέσματα» σημειώνοντας τέλος ότι αν οι έλληνες πολιτικοί συνεχίσουν στο δρόμο αυτό, η Αθήνα θα πληρώσει βαρύ τίμημα.

Φώτης Κουβέλης: Δεν υπάρχει βίντεο που να αφαιρούνται ελληνικές σημαίες
Διαψεύδει τις δηλώσεις του συμβούλου του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Γιγίτ Μπουλούτ, στις οποίες ισχυρίζεται ότι τουρκικές δυνάμεις κατέβασαν ελληνικές σημαίες από βραχονησίδες και έστειλαν βίντεο στην Αθήνα, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης.

Σε συνέντευξη του στο «Ραδιόφωνο 24/7», ο κ. Κουβέλης είπε ότι δεν γνωρίζει το δημοσίευμα και πως δεν υπάρχει σχετικό βίντεο.

Share.

Comments are closed.