Άνεργη μητέρα εγκατέλειψε τα 4 παιδιά της στον εισαγγελέα λόγω ανέχειας

0

Ένα περιστατικό που προκάλεσε σοκ συνέβη χθες το μεσημέρι στο Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας, όταν λίγο πριν από τη 1.00 μετά το μεσημέρι μια γυναίκα ανέβηκε τα σκαλιά του κτηρίου με τα τέσσερα παιδιά της, ηλικίας από 10 μηνών έως και 9 ετών! Όταν έφτασε στον πρώτο όροφο, όπου είναι το γραφείο του εισαγγελέα, τα παρέδωσε, λέγοντας ότι αδυνατεί να τα μεγαλώσει. Έπειτα από εντολή του εισαγγελέα έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με το οποίο τα τέσσερα παιδιά διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και συγκεκριμένα στην Παιδιατρική Κλινική, ενώ να σημειωθεί ότι μέχρι το ασθενοφόρο έφτασε και η μητέρα, η οποία στη συνέχεια αποχώρησε.
Τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους και βρίσκονται στην κλινική, προκειμένου να αποφασιστεί η τύχη τους, με πιο πιθανό σενάριο αυτό της μεταφοράς τους στο «Χαμόγελο του Παιδιού».
Παράλληλα, από την πρώτη στιγμή μαζί τους βρέθηκαν κοινωνικοί λειτουργοί.

Η άνεργη μητέρα
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η μητέρα, ηλικίας περίπου 35 ετών, διέμενε στην Αθήνα και έχει καταγωγή από τη Μεσσηνία. Το τελευταίο διάστημα βρισκόταν στην περιοχή αναζητώντας δουλειά, ενώ τα παιδιά κρατούσε προσωρινά ο πρώην σύζυγός της και πατέρας τους στην Αθήνα. Όμως, την Τετάρτη ήρθε στην Καλαμάτα, τα άφησε στη μητέρα τους και εξαφανίστηκε.
Η συγκλονιστική πράξη του οικογενειακού δράματος γράφτηκε χθες το μεσημέρι, όταν η μητέρα εγκατέλειψε στα παιδιά στο γραφείο του εισαγγελέα δηλώνοντας ότι αδυνατεί να τα μεγαλώσει.

Πηγή: tharrosnews.gr

Share.

Comments are closed.