Επεισόδιο με πυροβολισμούς στον Έβρο, συνελήφθη Τούρκος πολίτης

0

Να περάσουν τα σύνορα προς Ελλάδα επιχείρησαν σύμφωνα με πληροφορίες στις Καστανιές του Έβρου τέσσερις μεθυσμένοι Τούρκοι πολίτες.
Οι άνδρες εντοπίστηκαν αρχικά από τουρκική περίπολο, αντιστάθηκαν με αποτέλεσμα η περίπολος να πυροβολήσει με άσφαιρα για να τους εμποδίσει. 
Συνελήφθησαν οι τρεις από τους Τούρκους, ενώ ο τέταρτος πέρασε στη χώρα μας και συνελήφθη από την ελληνική  αστυνομία.
Όπως ήταν φυσικό λόγω αυτού του επεισοδίου σήμανε συναγερμός σήμερα τα ξημερώματα στις Καστανιές Έβρου.

Αναλυτικά, όπως γράφει ο ιστότοπος thrakinea.gr, ο Τούρκος πολίτης κατόρθωσε να περάσει τα ελληνικά σύνορα, μιας και οι Τούρκοι απέτυχαν να τον συλλάβουν, όπως έγινε με τους άλλους τρεις. Ακόμη και όταν πέρασε στο ελληνικό έδαφος συνέχισε να τρέχει. Κάποια στιγμή κοντοστάθηκε και αφού ένιωσε ασφαλής παραδόθηκε στους αστυνομικούς που είχαν υπηρεσία στο τελωνείο των Καστανεών.
Ο Τούρκος, ο οποίος απομακρύνθηκε άμεσα από το τελωνείο, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ και δήλωσε κουρδικής καταγωγής, με τόπο μόνιμης κατοικίας τα Άδανα. Πάνω του βρέθηκε διαβατήριο, δεν διαθέτει όμως βίζα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο επάγγελμα είναι ψυκτικός, ενώ η ηλικία του δεν έχει γίνει γνωστή, δεν αποκλείεται όμως να είναι κοντά στα 40.

Share.

Comments are closed.