Νίκη του ΠΑΟΚ με 1-0 και διακοπή αποφάσισε ο Κομίνης – Η κυβέρνηση σκέπτεται διακοπή του πρωταθλήματος

0

Ο διαιτητής Κομίνης μέτρησε, τελικά, το γκολ του Βαρέλα στο 90’ και ο ΠΑΟΚ και όπως τονίζει στο φύλλο αγώνα διέκοψε τον αγώνα την ώρα της εισόδου του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο. 
Με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται μπροστά στο σκορ 1-0 διέκοψε τελικά το ματς της Τούμπας ο Γιώργος Κομίνης! 
Στη συνέχεια αναφέρει ότι προχώρησε στη διακοπή του αγώνα λόγω της εισβολής του Ιβάν Σαββίδης στον αγωνιστικό χώρο. Δύο ώρες αργότερα ζήτησε από τις δύο ομάδες να βγουν στον αγωνιστικό χώρο για να ολοκληρωθεί το παιχνίδι όμως από την Ένωση τόνιζαν πως δεν ήταν δυνατό να παίξουν ποδόσφαιρο με τις συνθήκες που επικρατούσαν, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «μπάλα με όπλα δεν παίζουμε»
Προς το παρόν πάντως δεν έχει γίνει σαφές αν το φύλλο αγώνα αναφέρει κύριο υπαίτιο για την οριστική διακοπή. 

Κυβέρνηση: «Η διακοπή του πρωταθλήματος είναι το πιο… light που σκεφτόμαστε»
Τα τραγικά περιστατικά στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, όχι μόνο δεν ελαττώνονται, αλλά αυξάνονται συνεχώς με αποκορύφωμα τη σημερινή εισβολή του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, έχοντας πάνω του όπλο. Δυστυχώς βλέπουμε ότι όταν σπέρνει ανέμους θερίζεις θύελλες.
Μετά τη ματαίωση της αναμέτρησης του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και τα αποψινά γεγονότα, η κυβέρνηση όχι μόνο δεν εθελοτυφλεί, αλλά είναι έτοιμη να πάρει δραστικά μέτρα για την επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου. 
Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Άρης Ασβεστάς, κατόπιν επικοινωνίας του με κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος, το σενάριο της διακοπής του πρωταθλήματος κάθε άλλο παρά απίθανο είναι. 

Share.

Comments are closed.