Ο Μάτζικ Τζόνσον αποθεώνοντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον συγκρίνει με το εαυτό του

0

Μέχρι και ο θρύλος του NBA και πρόεδρος των Λος Άντζελες Λέικερς, ο Μάτζικ Τζόνσον, έχει εντυπωσιαστεί από τις επιδόσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο
Ο Τζόνσον μίλησε για τον Έλληνα διεθνή στο παγκόσμιοy εμβελείας καλωδιακό και δορυφορικό αθλητικό τηλεοπτικό κανάλι ESPN (Entertainment and Sports Programming Networks) που εδρεύει στις ΗΠΑ, όπου πραγματικά τον αποθέωσε.
Προσέθεσε μάλιστα πως υπό την “ηγεσία” του Αντετοκούνμπο οι Μιλγουόκι Μπακς (Milwaukee Bucks) μπορεί να φτάσουν μέχρι και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στο NBA.
«Έχει καλό χειρισμό της μπάλας και πασάρει σωστά. Όμως, παίζει και πάνω από την στεφάνη, κάτι που δεν μπορούσα να κάνω εγώ», είπε ο Τζόνσον και συνέχισε:
«Το πώς καταλαβαίνει το παιχνίδι, το μπασκετικό του IQ, το πώς δημιουργεί προϋποθέσεις για σουτ στους συμπαίκτες του. Είναι κάτι που μοιάζουμε. Μπορεί να κατεβάσει μπάλα, να πασάρει και να κάνει παιχνίδι».
Ο  Μάτζικ Τζόνσον εξέφρασε παράλληλα τη χαρά του που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα ξεκινήσει βασικός στο All Star Game, καθώς, όπως είπε, «το αξίζει».
«Και θα γίνει MVP, πρωταθλητής… Ο τύπος αυτός θα βάλει τους Μπακς στον χάρτη. Και πιστεύω ότι θα τους δώσει το πρωτάθλημα μία μέρα».

Διαβάστε το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Nick Friedell του ESPN με τίτλο «Magic: Giannis will take the Bucks to a title someday», στα αγγλικά, πατώντας ΕΔΩ

Share.

Comments are closed.