Νίκος Ξανθόπουλος: Το ραντεβού με τον Άγιο Πέτρο… ανεβλήθη

0

Όλη νη Ελλάδα γνωρίζει το Νίκο Ξανθόπουλο από τις δραμματικές ταινίες στις οποίες είχε πρωταγωνιστήσει (εξ ου και ο τίτλος «παιδί του λαού», που τον συνόδευε σε όλη την καριέρα του). Να που τώρα  έδειξε ότι διαθέτει χιούμορ και μάλιστα αυξημένο και τούτο φάνηκε όταν έγραψε στη σελίδα του στο facebook ότι «το ραντεβού με τον Άγιο Πέτρο… ανεβλήθη».
φυσικά, η ανάρτηση αυτή προκάλεσε ανησυχία στους χιλιάδες θαυμαστές του που αφενός του εύχονταν περαστικά, αφετέρου ρωτούσαν τι του συνέβη.
Ποια είναι η αλήθεια ;
Ο 83χρονος σήμερα, Νίκος Ξανθόπουλος, μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο από τους δικούς του ανθρώπους, οι οποίοι ευτυχώς ήταν μαζί του την ώρα που η καρδιά του… λύγισε.
Η αγωνία τους υπήρξε πολύ μεγάλη και οι ώρες που ακολούθησαν τη μεταφορά του καλλιτέχνη στο νοσοκομείο ήταν κρίσιμες. Ωστόσο, οι γιατροί έπεσαν πάνω στον αγαπημένο ηθοποιό (που «πήγε και ήρθε»), έδωσαν μεγάλη μάχη και κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή. Πλέον ο Νίκος Ξανθόπουλος αναρρώνει στο κτήμα του, στην Παιανία, κοντά στην οικογένειά του, που δεν έχει φύγει λεπτό από το πλευρό του. Φύλακας-άγγελός του αυτές τις δύσκολες στιγμές στάθηκε και στέκεται η σύζυγός του Εριφύλη, με την οποία μετρούν 50 χρόνια κοινής ζωής.
«Είμαι καλά, είμαι στο σπίτι μου τώρα! Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον» είπε ο αγαπημένος καλλιτέχνης σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εφημερίδα Espresso.
Ο Νίκος Ξανθόπουλος είναι ο καλλιτέχνης, με τις ταινίες του οποίου μεγάλωσαν και έκλαψαν γενιές και γενιές, που φροντίζει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την οικογενειακή ζωή του και μόνο μέσα από αναρτήσεις του στο facebook μιλά για τον ίδιο και τους δικούς του ανθρώπους, όπως για τη γυναίκα της ζωής του, τα τέσσερα παιδιά του και τα εγγόνια του.

Share.

Comments are closed.