Αρχίζει η λοταρία του ΥΠΟΙΚ και 1.000 άτομα θα κερδίσουν 1.000 ευρώ

0

Μέχρι την Παρασκευή (1/12) αναμένεται να πραγματοποιηθεί η λοταρία αποδείξεων δαπανών που έχουν οι φορολογούμενοι από αγορές τους με κάρτες, πιστωτικές και χρεωστικές (καθώς και πληρωμών μέσω e-banking). 
Σε κάθε κλήρωση θα αναδεικνύονται 1.000 νικητές, που θα κερδίζουν από 1.000 ευρώ. Αυτά τα χρηματικά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.
Πριν από τη διενέργεια της κλήρωσης θα αναρτηθεί σε εφαρμογή στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ (www.aade.grτο πλήθος των λαχνών που αντιστοιχούν σε κάθε φορολογούμενο και η πρόσβαση σε αυτή θα γίνεται με τους κωδικούς που έχουν οι φορολογούμενοι για όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ΑΑΔΕ.
Στην πρώτη αυτή κλήρωση θα μπουν οι συναλλαγές του Οκτωβρίου που έχουν πραγματοποιηθεί με κάρτες πληρωμών αλλά και οι συναλλαγές προς επαγγελματικούς λογαριασμούς που έχουν δηλωθεί στο Μητρώο της ΑΑΔΕ έως τις 23 Νοεμβρίου 2017.
Όσες συναλλαγές δεν έχουν ληφθεί υπόψη για οποιονδήποτε λόγο (π.χ. επαγγελματικοί λογαριασμοί μη δηλωμένοι στο μητρώο της ΑΑΔΕ, μη αποστολή στοιχείων συναλλαγών στην ΑΑΔΕ κ.τ.λ.), δεν χάνονται, αλλά θα συμπεριληφθούν στις προσεχείς κληρώσεις, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Share.

Comments are closed.