Βίντεο με τη Δούρου να λέει προεκλογικά ότι «θα πάει σπίτι της» αν δεν κάνει αντιπλημμυρικά έργα!

0

Τα τελευταία 2,5 με 3 χρόνια που κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ έχουμε συνηθίσει τα στελέχη του άλλα να λένε  πριν αναλάβουν θέσεις και αξιώματα και άλλα υλοποιούν
Αυτό το φαινόμενο φυσικά δεν θα μπορούσε να παρατηρείται μόνο σε επίπεδο κυβερνητικών στελεχών. Το φαινόμενο είναι γενικευμένο.
Τώρα αναφερόμαστε στην περίπτωση της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου, που βρίσκεται αυτές τις μέρες στο στόχαστρο με αφορμή την τραγωδία από τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική, με τους 19 έως τώρα νεκρούς. Άλλα έλεγε προεκλογικά και άλλα έχουν γίνει μέχρι τώρα.
Ειδικότερα, σε προεκλογική ομιλία της, προτού εκλεγεί περιφερειάρχης Αττικής, η Ρένα Δούρου αναφέρει μεταξύ άλλων: «…τέταρτο εργαλείο που αφορά στην αναβάθμιση των υποδομών, του περιβάλλοντος και της διαχείρισης φυσικών πόρων. Εδώ κάνουμε μια προσπάθεια, ένα νέο ολοκληρωμένο ρυθμιστικό σχέδιο, σύγχρονο με μακροπρόθεσμο ορίζοντα και βεβαίως θα αφορά και στη διαχείριση των απορριμμάτων και των αποβλήτων… Αντιπλημμυρικό και αντιπυρικό σχεδιασμό, ολοκλήρωση των αποχετευτικών υποδομών, δε χρειάζεται να σας πω εγώ ότι θα πάω στο σπίτι μου αν δεν τα κάνω, γιατί απλώς για μας είναι προτεραιότητες και θα γίνουν…».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις αυτές της Αντιπεριφερειάρχη

Share.

Comments are closed.