Έξι και πάλι οι αγνοούμενοι στην περιοχή της Μάνδρας Αττικής, παρά την ανεύρεση σώου ενός εξ αυτών

0

Εντοπίστηκε ζωντανός ο ένας από τους αγνοούμενους της πρωτοφανούς θεομηνίας στη δυτική Αττική, όπως έκανε γνωστό η εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Σταυρούλα Μαλλίρη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για άνδρα 67 ετών, ο οποίος βρέθηκε ζωντανός μέσα στο αυτοκίνητο του, στην περιοχή Αγ. Ιωάννης Κορακά στη Μάνδρα
Στους έξι ανέρχονται συνολικά οι αγνοούμενοι στις πλημμύρες στην Δυτική Αττική, καθώς αγνοείται και ο αδελφός του κυνηγού που είχε βρεθεί χθες νεκρός στην περιοχή
Όσον αφορά τους υπόλοιπους πέντε, πρόκειται για έναν άνδρα, περίπου 50 ετών, στο Γεφυράκι Νέας Περάμου που θεωρείται αγνοούμενος από χθες και πιθανόν να έχει καταπλακωθεί από φερτά υλικά μέσα στο σπίτι του, έναν ηλικιωμένο ο οποίος αναζητείται επίσης στο σπίτι του στο Παλαιοχώρι Μάνδρας και τρεις οδηγούς φορτηγών και ΙΧ αυτοκινήτων.
Οι οδηγοί, σύμφωνα με αναφορές των συγγενών τους, τελευταία φορά βρίσκονταν στην περιοχή που είναι οι καντίνες στην παλιά εθνική οδό Μάνδρας-Θήβας. Σημειώνεται ότι στην περιοχή έχουν παρασυρθεί αυτοκίνητα από τα νερά και τα φερτά υλικά.

Share.

Comments are closed.