Κώστας Λύρος: Αφήνει το Επιμελητήριο και βάζει πλώρη για την αυτοδιοίκηση

0

Η τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας είχε περισσότερο αποχαιρετιστήρια διάθεση, καθώς σε λίγες μέρες διεξάγονται οι εκλογές για ανάδειξη νέας διοίκησης.
Έτσι η συνεδρίαση έγινε σε κλίμα συγκίνησης διότι πολλά από τα μέλη αποχωρούν οριστικά από το συνδικαλιστικό όργανο ύστερα από αρκετά χρόνια θητείας. Ένα από αυτά και ο Κώστας Λύρος που διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. επί δύο τετραετίες. Σε σύντομη τοποθέτησή του ευχαρίστησε για την στήριξη και την συνεργασία που υπήρχε όλα αυτά τα χρόνια και τόνισε ιδιαίτερα την αναγκαιότητα ανάδειξης της επιχειρηματικής πρωτοβουλίας.
Ο Κώστας Λύρος είμναι ένας από αυτούς που στο μέλλον θα παλεύει από το μετερίζι του υποψηφίου δημάρχου Μεσολογγίου. Έτσι επανέρχεται στο γνώριμο γι’ αυτό πεδιο, αυτό της Αυτοδιοίκησης το οποίο υπηρέτησε δύο τετραετίες ως δημοτικός σύμβουλος Αιτωλικού.

Η αναλυτική δήλωση του κ. Λύρου:
«Mε αφορμή το πέρας της θητείας μου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους που μου έκαναν την τιμή και με εξέλεξαν, να είμαι μέλος του Δ.Σ. για δύο συνεχόμενες θητείες.
Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Δ.Σ. και το προσωπικό του Επιμελητηρίου για τη συνεργασία, που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Πολλές φορές είχαμε διαφορετικές και αντίθετες απόψεις, αλλά αυτό είχε να κάνει με το καλύτερο που πίστευα για τον τόπο μας, τους επαγγελματίες και τον θεσμό του Επιμελητηρίου. Ο ρόλος του Επιμελητηρίου, ειδικά σε εποχές όπου το διακύβευμα για την έξοδο από την κρίση και την πολυπόθητη ανάπτυξη είναι η στήριξη της επιχειρηματικής πρωτοβουλίας, είναι καθοριστικός και οφείλει να γίνει και ουσιαστικότερος και εντατικότερος. Από τη μεριά μου με τον ίδιο προσανατολισμό της πίστης στις δυνάμεις του τόπου μας προτίθεμαι να συνεχίσω να προσπαθώ για το καλύτερο, από άλλο μετερίζι και πάντα θα στηρίζω το θεσμό γιατί πιστεύω στην συνεργασία όλων μας. Θα είμαι κοντά στο νέο Δ.Σ., από όποια θέση βρεθώ για να μπορέσουμε όλοι μαζί να φέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για τον τόπο μας στις κρίσιμες εποχές που διανύουμε

Share.

Comments are closed.