Ιστορικές στιγμές για την Κεντροαριστερά: έσπασε το φράγμα των 200.000 ψηφοφόρων

0

Επιβεβαιώθηκε πλήρως η εκτίμησή μας ότι ο αριθμός των συμμετεχόντων στις εκλογές τις κεντροαριστεράς, θα ξεπεράσει το όριο των 200,000 ψηφοφόρων (Εκλογές Κεντροαριστεράς: Όλα δείχνουν ότι η συμμετοχή θα ξεπεράσεις τις 200.000 ψηφοφόρους)
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών Δεοντολογίας καθηγητής Νίκος Αλιβιζάτος, το φράγμα των 200.000 συμμετεχόντων έσπασε. «Είναι μεγάλη επιτυχία ανεξάρτητα από τον νικητή» σημείωσε ο κ. Αλιβιζάτος και πρόσθεσε: «Ο κόσμος έδειξε ότι θέλει κάτι γνήσια μεταρρυθμιστικό ανάμεσα στην ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό το σημερινό είναι η καλύτερη απάντηση στους κυνικούς και όσους ειρωνεύονταν» τη διαδικασία.
Η υψηλή συμμετοχή έχει δημιουργήσει έντονη αισιοδοξία για το μέλλον του εγχειρήματος. Ενδεικτικό της μεγάλης κινητοποίησης είναι το γεγονός ότι ενώ στις 6 το απόγευμα ο αριθμός των συμμετεχόντων ήταν στις 170.000, στις 6.45 το απόγευμα είχε ανέβει στις 185.000. Η Επιτροπή Αλιβιζάτου έχει δώσει οδηγία, όπου χρειαστεί, όπου δηλαδή υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που περιμένουν να ψηφίσουν, να δοθεί παράταση κατά μία ώρα ως τις 9.00.
Πάντως αισιόδοξες εκτιμήσεις θωρούν ότι μπορεί να σπάσει και το φράγμα των 230.000 ψηφοφόρων.

Share.

Comments are closed.